Karácsonyi fények pályázat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat kilencedik alkalommal hirdette meg 2018. december 5. és december 28. között karácsonyi pályázatát. A “Karácsonyi fények” felhívásra a jól megszokott fotó és rajz kategória mellett idén először versekkel is lehet nevezni.

A felhívás célja Jász-Nagykun-Szolnok megye lakosainak aktív bevonása az adventi készülődés időszakába, az ünnepi élmények és tapasztalatok megosztása fénykép, rajz vagy és a pályázat történetében első alkalommal vers formájában.

A pályázat témája: feldíszített, kivilágított épületek, közterek, lakóházak, udvarok mellett a karácsonyhoz kötődő életképek, hangulatok, életérzések megörökítése az advent, a karácsony jegyében.

Általános pályázati feltételek:

a pályázatban Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő (állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező) magánszemélyek és a megyében tevékenykedő állami és önkormányzati intézmények, egyesületek, szervezetek, vállalkozások vehetnek részt.
a pályázat három kategóriában kerül meghirdetésre: fotó, rajz és vers.
egy pályázó mindhárom kategóriában nyújthat be pályamunkát.
a pályázó a pályázat beküldésével elfogadja a részvételi feltételeket, és hozzájárul az általa készített alkotás Kiíró által történő ellenszolgáltatás nélküli további felhasználásához, a megyei önkormányzat honlapján és közösségi oldalán, valamint az eredményhirdetésen történő közzétételéhez, promóciós kiadványokban, kommunikációs felületeken történő megjelentetéséhez.
az alkotók felelősséget vállalnak azért, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi/tárgyi alkotásuk.

A pályázati applikáció linkje, ahova fel lehet tölteni az alkotásokat, mellyel automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson és a szakmai zsűri értékelésén is:
fotó: http://bit.ly/karacsonyifenyekfoto
rajz: http://bit.ly/karacsonyifenyekrajzpalyazat
vers: http://bit.ly/karacsonyifenyekvers

A részletes pályázati kiírás elérhető a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat www.jnszm.hu honlapján a Pályázatok menüpontban, vagy a főoldalon a jobb felső sarokban található pályázati bannerre kattintva.