„KÖZLEKEDIK A CSALÁD!” vetélkedő Jászberényben

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a JNSZ Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján idén is meghirdeti a „Közlekedik a család!” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.

A vetélkedő megyei döntője a JNSz Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében:

2018. június 2-án (szombaton) 10.00-15.00 óra között kerül megtartásra Jászberényben,

a Jászberényi Állat- és Növénykertben. A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egyidejűleg ráirányítsuk a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Célunk továbbá a szülői példamutató magatartás és a család közösségnevelő erejére való figyelemfelhívás.

A családok KRESZ elmélet, vezetéstechnika, kerékpáros ügyességi vetélkedő, elsősegélynyújtás és más játékos feladatokban mérhetik össze tudásukat.
Azon oktatási intézményeket, amelyekből a legtöbb család jelentkezik a vetélkedőre a Skoda Márkaképviselet értékes díjazásban részesíti. A versenyen való részvétel ingyenes.

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre olyan családokat várunk, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek, és legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes “B” kategóriás vezetői engedéllyel.

A megyei versenyeken legjobban szereplő családok 2018. június 23-24. között országos döntő keretében mérhetik össze tudásukat. A fődíj egy Skoda Rapid Family típusú személygépkocsi, de valamennyi család értékes díjazásban részesül.

A rendezvényről bővebben: www.kozlekedikacsalad.hu oldalon olvashatnak.
A vetélkedő honlapján 2018. április 30. és 2018. június 3. között ötfordulós közlekedésbiztonsági játékra kerül sor, amelyen bárki részt vehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!