Időben érkeztek

Nem észlelte a tüzet az a három jászalsószentgyörgyi gyermek, akiket rendőrök hoztak ki abból a házból, amelynek alsó épülete lángolt.

Négy rendőr vonult 2019. február 16-án 2 óra után Jászalsószentgyörgy egyik utcájába, mivel onnan lakástűzről érkezett bejelentés. Az egyenruhások a helyszínen észlelték, hogy az egyik ingatlan alsó épületéből füst szivárog, illetve annak tetőszerkezete lángol. Azonnal benyomták a bejárati nagykaput, majd az alsó épületbe benyitva látták, hogy a bútorok és egyéb tárgyak lángolnak, de a helyiségben senki nem tartózkodik. Ezután a főépülethez mentek, ahol az előszobában három lányt találtak, akik nem észlelték a tüzet. A 18 éves lányt és két fiatalkorú testvérét haladéktalanul kihozták az épületből és a fűtött, szolgálati gépjárműbe ültették.

Az időközben helyszínre érkező tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet, amely már átterjedt a lakóépület tetőszerkezetére is. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.

Forrás: police.hu

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés