Megfékezték

A helyszínre elsőként érkező körzeti megbízott és a vele szolgálatban lévő polgárőr kezdte meg a tűz oltását Jászfényszarun.

A Jászfényszarui Rendőrőrsre 2019. március 11-én 20 óra 32 perckor arról érkezett jelzés, hogy az egyik családi ház kamrájának teteje füstöl. Erdős Zsolt rendőr zászlós és Víg Antal polgárőr azonnal a megadott címre sietett. Másfél méteres lángok csaptak ki a ház mögötti melléképületből, amikor a helyszínre érkeztek. A tulajdonos a tárolóból már megkezdte a robbanásveszélyes anyagok kihordását, amiben a rendőr és a polgárőr nyomban a segítségére siettek. Sikerült is kihozniuk hat gázpalackot, amelyeket biztonságos helyre, a tűztől messzire vittek, majd megkezdték a tetőszerkezet oltását. A körzeti megbízott közben tájékozódott a tárolóban lévő veszélyes és éghető anyagokról, amelyekről – a Tevékenység-irányítási Központon keresztül – haladéktalanul tájékoztatta a helyszínre tartó tűzoltókat.

A tüzet a jászberényi és a hatvani hivatásos, valamint a jászfényszarui önkéntes tűzoltók végül eloltották, személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát vizsgálják, de idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Forrás: police.hu

 

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés