Szombat délután a bajnokság csúcsrangadóját rendezték Karcagon. A megyei I. osztály két kiemelkedő csapata találkozott a kunság fővárosában. A mérkőzés 20 perces késéssel kezdődött, mert a jászberényi csapatott szállító busz lerobbant.
Az első félidő jobbára kiegyenlített játékot hozott, a hazai csapat többet birtokolta a labdát, Jászberény inkább a kontrákra játszott. Lékó Gergő a 20. percben egy kipattanó labdából a vendégcsapat számára megszerezte a vezetést.
A második félidőre aztán változott a mérkőzés képe, mert Jászberényiek átvették az irányítást. Az események a félidő közepére peregtek fel, amikor is a Karcagi kapus amikor a labda a kezében volt teljesen feleslegesen a nyakánál fogva lehúzta a Jászberényi játékost, aminek a következménye egy büntető lett, melyet Farkas János be is rúgott. A büntető hozadéka volt még egy Karcagi kiállítás is a játékos edzőjüket küldte idő előtt zuhanyozni reklamálásért a spori. Alig telt el pár perc és Bálint Artúr is két védőt becsapva megszerezte a harmadik Jászberényi gólt. A hazai csapatnak semmi nem jött be csak két kapufáig jutottak. A mérkőzés végén még két vendég találat érkezett, kialakítva így ezt a nagy különbségű győzelmet.
Jászberény csapata ezzel a győzelemmel a tabella élére ugrott.

Jánoshida az egyik kiesőjelöltet fogadta. Cibakháza csak egy óráig tudta partiba tartani magát, és végül is sima hazai győzelem született.

Jászárokszállásnak nagyon meg kellett izzadnia az egy pontért Fegyvernek ellen, ami a 80. percben lőtt góllal végül sikerült.

Karcag-Jászberény 0:5 (0:1)
Jánoshida-Cibakháza 4:1 (1:0)
Jászárokszállás-Fegyvernek 1:1 (0:1)

A megyei másodosztály szombati játéknapjának meglepetését Jászkisér okozta, az egyik a bajnokság megnyerésére esélyes csapat, Kunhegyes idegenbeli legyőzésével. A vendégcsapat remekül kezdett, mert a 10. percben már kétgólos előnyük volt. Pár perc múlva Kunhegyes szépített, de ezzel el is lőtték a puskaporukat, mert ezután már csak helyzetekig jutottak, de az eredmény már nem változott.

Jászboldogháza Kunszentmárton ellen aratott egy gólos győzelmet, és stabilan tartja dobogós helyét.

Tószeg újból Jászsági csapatot vert, ezúttal Jászladány volt az áldozat. Kiállítás is volt a Jászsági csapatból, Nagy András 85 percben.

Jászdózsának újból nem sikerült a pontszerzés, Szászberek vihette el a három pontot.

Kunhegyes-Jászkisér 1:2 (1:2)
Jászboldogháza-Kunszentmárton 1:0 (1:0)
Tószeg-Jászladány 3:0 (1: 0)
Jászdózsa-szászberek 1:4 (0:1)