Ez is pillanatok alatt elkészíthető, ha jól választjuk meg a sorrendet. Elsőként tegyük fel a tojásokat főni, amíg megfől addig pont van annyi időnk, hogy meghámozzuk és felkarikázzuk a krumplit és már tehetjük is a tűzhelyre. A tojásokat öntsük le hideg vízzel és hagyjuk benne kihűlni.

Amíg a krumpli fől és a tojás kihűl karikázzuk fel a kolbászt, és utána már pucolhatjuk is a tojásokat. Mikorra ezzel is végzünk a krumplink már meg is főtt, tehetjük a helyére a kolbászos serpenyőnket. Én bőséges olajban szoktam sütni a kolbászkarikákat, mert így szaftosabb lesz a krumpli tőle.

Minden kész, már csak össze kell állítani és a tetejét tejföllel megkenni és mehet is a sütőbe. Amíg jól átsül és szépen megpirul a teteje addig bőven van időnk elmosogatni és megteríteni is.

Sőt, ha jól időzítettünk akkor a mosógépünk is most járt le 🙂