Nagyon egyszerű, gyors és finom akár reggelire, akár vacsorára. Személyenként egy zsömle bőven elég, mert olyan laktató, de a falánkabbak kettőt is készíthetnek.

Zsömlénként két tojást számolva, tojásrántottát készítek, amit gazdagítok különféle dolgokkal. Én most konzerv zöldborsót, lila hagymát és sárgarépát vágtam bele, de szoktam sonkát, virslit, cukkinit is.
Szóval mindenki azt tegyen a rántottába, amit szeret.

A zsömlét tetejét levágom és kiszedem a belsejét (ez később felhasználható zsömlemorzsának akár), majd szépen megtöltöm a rántottával és megszórom reszelt sajttal, végül megsütöm.
Valójában csak a sajtot kell ráolvasztani. Mikorra a sajt ráolvad a zsömléink nagyon finom ropogósra sülnek.

Másnap mikróban felmelegítve is nagyon finom.