Két darab édesburgonyát (batátát) vágjuk csíkokra és forgassuk meg sóval, borssal és chilivel ízesített olajban, majd tegyük tepsibe és süssük meg.

Egy csirkemellet csíkokra vágunk és forró serpenyőbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Közben nagyobb kockákra vágjuk a következőket: 1 db kaliforniai paprika, két kisebb cukkini, 2 fej lila hagyma, 1 közepes padlizsán. (A padlizsánt először vágjuk vastagabb karikákra, majd sózzuk le mindkét oldalát, 2-3 perc után itassuk le a nedvességet róla így nem lesz kesernyés utóíze).

A zöldségeket dobjuk a pirított csirkemellre és nagy lángon (ha kis lángon készítjük akkor inkább párolódik és nem lesz roppanós a zöldségünk), állandó keverés mellett süssük át őket. A végén adjunk hozzá szójaszószt ízlés szerint és ezzel is süsük össze.