Ízözön

Süssük ki a palacsintákat, közben főzzünk meg a pudingot, és pároljuk meg az almákat. A palacsintákat töltsük meg a pudinggal és rakjuk sorba egy szögletes tálba. A párolt almát turmixoljuk össze és öntsük a palacsintákra, simítsuk el, hogy mindenhol ellepje, majd halmozzuk rá a felvert tejszínt, és díszítsük kedvünkre.

Hozzávalók:

Palacsintához:
30 dkg zabpehely liszt
1 tojás
víz szükség szerint (vagy tej)

Puding:
0,5 l tej
1 csomag vanília puding
(1-2 kanál cukor – elhagyható)

Almapép:

4 db nagy szemű alma lereszelve (édes almát válasszunk)
1 dl víz

Hab:

0,5 l hulala tejszínhab

Én cukor nélkül készítettem, így tökéletesen kijönnek az ízek, rendkívül finom lett 🙂