Az egyik kedvencünk, és ilyenkor tavasszal szinte el sem fogy és már készítem is a következőt.
Az alapja egy hat tojásos piskóta (6 tojásfehérje habnak, 6 tojássárgája 36 dkg cukorral kikeverve, 24 dkg liszt és egy sütőpor. Amikor ez kisül kicsit várok, hogy kihűljön. Ezalatt egy liter tejben elkeverek két eper pudingot és 5-6 kanál cukrot (ki hogyan szereti) és megfőzöm. Még melegen a tepsiben lévő piskótára öntöm és már rakom is rá a félbevágott epreket, amelyeket természetesen a kertemben szedtem.
Végül az egészet bevonom zselével, melyhez két tortazselét 4 kanál cukorral elkeverek, felöntöm 5 dl fele víz fele málna vagy eper szörp keverékével és összeforralom.
Pár órára behűtöm.

Arra ügyeljetek, hogy minden epret bevonjon a zselé.