A tésztához 10 dkg porcukrot 5 dkg margarinnal és 1 evőkanál mézzel felmelegítünk, majd hozzáadunk 1 egész tojás és 1 tojás sárgáját, 30 dkg lisztet és 1 kávéskanál szódabikarbónát. Az egészet jól összedolgozzuk, majd két lapot sütünk belőle.

A krémhez 2 csomag karamell ízű pudingot 2 evőkanál liszttel és 1 liter tejjel összefőzünk. Amíg hűlik 15 dkg porcukrot kikeverünk 10 dkg margarinnal, s végül a pudinghoz adjuk.

Az egyik lapot megkenjük a krémmel, ráhelyezzük a másikat, majd bevonjuk tejszínhabbal. 0,5 l Hulala tejszínt 1 evőkanál cukorral kemény habbá verünk és a tészta tetejére simítjuk. Díszítésként megszórhatjuk csokiforgáccsal.