Két csomag vanília pudingot 6 dl tejben 4-5 kanál cukorral felfőzünk, majd félretesszük hűlni. Közben elkészítjük a torta alját, melyhez 30 dkg kekszmorzsát elkeverünk 2 evőkanál kakaóval, 5 dkg lágy vajjal és 2 dl tejjel. Ezt a masszát elsimítjuk a torta formánk alján.
Egy fél literes habtejszínt kemény habbá verünk majd három részre osztjuk.

25 dkg túrót összetörünk 2-3 kanál (ízlés szerint) cukorral, majd hozzákeverjük az egyik adag tejszínhabot. Ezt rásimítjuk a torta alapra. Eddigre már kihűlt a vaníliapudingunk, hozzá is adhatjuk a másik adag tejszínt. Ez jön a túrókrém tetejére.
Végül az egészet bevonjuk a harmadik adag tejszínünkkel és megszórjuk kakaóval.
Pár órára hűtőbe tesszük.