20 dkg cukrot, 5 dkg margarint, 3 evőkanál mézet és 3 evőkanál tejet gőz felett (én mikróban szoktam) összemelegítünk, majd hozzáadunk 2 tojást és 60 dkg lisztet, melyben előzőleg elkevertünk 1 kávéskanál szódabikarbónát. Jól összedolgozzuk és négy részre osztjuk. Tepsi méretűre nyújtjuk. Lisztezzük bőven, mert kicsit ragad a tészta.
Figyeljünk a sütésnél, nehogy megégessük a lapokat.

A krémhez 1 liter tejben felfőzünk 6 evőkanál búzadarát. Amíg hűl addig kikeverünk 30 dkg margarint, 30 dkg porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot, majd apránként hozzákeverjük a kihűlt tejbegrízt.

Az első lapot megkenjük krémmel, a másodikat sárgabarack lekvárral, a harmadikat szintén krémmel és befedjük a negyedik lappal. A tetejét megszórjuk porcukorral.

Egyszerű és nagyon finom!