Hozzávalók (8 adag): Tészta: • 25 dkg kekszmorzsa • 12 dkg vaj • 6 evőkanál cukor • 1,5 liter tej • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor • 1 csomag vaníliás cukor

Krém: • 6 dl tej • 5 púpozott evőkanál búzadara • 25 dkg túró • 1 citromból nyert citromhéj • 5 evőkanál cukor

Csokiöntet: • tortabevonó (1 tábla) • 15 ml tej

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrom, és egy mélyebb falú tálcába egyengetem. A tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt főzök, majd kihűtöm. A túrót habverővel összekeverem a tejbegrízzel, cukorral, reszelt citromhéjjal, és a tésztára simítom. A csokit pici tejben megolvasztom, és még melegen a süti tetejére csurgatom.