25 dkg lisztet elkeverünk 10 dkg porcukorral, sóval, 1 csomag sütőporral, majd belemorzsolunk 15 dkg vajat, és 1 tojással tésztává gyúrjuk. Egy keveset meghagyunk a tésztából, amiből a tetejére rácsot készítünk, a többit pedig kör alakúra sodorjuk, és egy 30 cm átmérőjű kivajazott formába tesszük.

25 dkg túrót kikeverünk 15 dkg cukorral, sóval, 1 citrom reszelt héjjával és 3 tojássárgájával, a fehérjéből pedig kemény habot verünk.

A habot óvatosan beleforgatjuk a túrós masszába, majd ráöntjük a tésztára. Elsimítjuk, és megrakjuk szeletelt barackkal. A maradék tésztából elkészítjük a rácsot a tetejére, és 180 fokon, előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Tálaláskor meghintjük porcukorral.