5 dkg zsírt elmorzsolunk 25 dkg liszttel, adunk hozzá 3 dkg porcukrot, 1 dkg szalagóriát pici tejben futtatva, 1evőkanál kakaót, 1 egész tojást és pici tejjel összedolgozzuk. Két lapot sütünk belőle. sütés előtt a tésztát villával meg kell szurkálni.

Ha kisültek a lapok 3 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk.

A krémhez 3 tojássárgáját, 2 csomag vaníliás cukorral, 4 evőkanál liszttel és 4 dl tejjel sűrűre főzünk. Amíg hűlik 20 dkg margarint kikeverünk 20 dkg porcukorral, majd a főzött masszához keverjük.

Az első lapot megkenjük rummal, majd rásimítjuk a krém felét, erre jön a piskóta, ismét krém, majd a második lap. A felső lapot is megkenjük rummal, majd bevonjuk csokimázzal.