
Négy-öt gerezd fokhagymát összezúzunk és olajon Öt-hat felaprított mángold levéllel megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Ha kívánja öntünk alá egy pici vizet.
TovábbNégy-öt gerezd fokhagymát összezúzunk és olajon Öt-hat felaprított mángold levéllel megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Ha kívánja öntünk alá egy pici vizet.
TovábbA kockázzunk apróra, a mángold levelet vágjunk vékony csíkokra, a friss bazsalikomot szintén aprítsuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze és
TovábbNégy szelet csirkemellet kiklopfolunk, sózzuk és borsozzuk. A mángold levélnyeleit megtisztítjuk és pár pillanatra forrásban lévő vízbe tesszük, majd lecsepegtetjük
TovábbJól mossuk meg a mángold vastagabb levélszárait és csepegtessük le, majd az alábbi tésztába mártva olajban süssük aranybarnára. Keverjünk el
Tovább