Gyermekrajzpályázat a biztonságos közlekedésről

A pályamunkákat 2020. május 1-ig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottság felmenő rendszerű gyermekrajzpályázatot hirdet Így közlekedtek ti! címmel. A rajzpályázaton három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók vehetnek részt. A gyerekeknek a rajzokon a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatniuk.

Az alkotások mérete az alábbiak közül választható: A0 841×1189 mm; A1 594×841 mm. Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. Az alkotásokat 2-3 fős csoportoknak kell elkészíteni. Egyéni alkotásokat az idei évben nem díjaznak!

Az első fordulóra a pályamunkákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni (4400 Nyíregyháza, Bujtos utca. 2. szám) az alkotók adatainak (név, életkor, iskola megnevezése, elérhetősége) feltüntetésével.

A beküldési határidő: 2020. május 1.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottság szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) az érintettek előzetesen kiértesítésre kerülnek. Tájékoztatjuk az alkotókat, hogy a pályaműveket nem őrizzük meg, és nem küldjük vissza.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Szikszai Tihamér c. r. alezredestől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkárától kérhető a szikszait@szabolcs.police.hu email címen.

Forrás: police.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x