Ne ess rabul, inkább keress alul!

A kábítószer-ellenes világnapon „Bogozd ki!” címmel szókereső rejtvénypályázatot hirdet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya rejtvénypályázatot hirdet a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja alkalmából, amelyet 1987 óta minden évben június 26-án tartanak meg világszerte. A kábítószer-ellenes világnap keretében a megyei bűnmegelőzési szakemberek egy szókereső típusú rejtvénnyel kívánják felhívni a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire, annak káros hatásaira, illetve a kábítószer elleni küzdelem és a prevenció fontosságára.

REJTVÉNY

A helyes megfejtést beküldők közül, bizottság jelenlétében, sorsolás útján kerül kiválasztásra az a három szerencsés nyertes, akik 10.000 Ft értékű sportszervásárlási utalványt nyerhetnek. A megfejtés egy, a kábítószer-használat megelőzésével kapcsolatos jelmondat.

Beküldési határidő: 2020. július 26. A sorsolás ideje: 2020. július 27. A megfejtéseket névvel és telefonos elérhetőségükkel együtt kérjük e-mailben a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre vagy postai úton, illetve személyesen juttassák el a Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság címére (5000 Szolnok, Baross u. 39. szám.), a borítékra írják rá: „Bogozd ki!”

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a 2020. július 26-án 24 óráig beérkezett megfejtések vesznek részt a sorsoláson!

Forrás: police.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x