A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság olyan személyek jelentkezését várja, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt és szeretnének csatlakozni a megye rendőri állományához.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet járőrtárs beosztások betöltésére, amelyre – a felvételi követelményeknek megfelelően – magyar állampolgárok jelentkezését várják. Az iskolarendszeren kívüli képzés célja a megyei állomány bővítése. Akik jelentkeznek és a felvételi követelményeknek – 18-55 életév, magyar állampolgárság, érettségi megléte, büntetlen előélet, fizikai, egészségügyi, pszichológia alkalmasság – eleget tesznek, moduláris képzés során sajátíthatják el a rendőri hivatás alapjait. A felvételt nyert személyek az első két hónapot, mint munkavállalók teljesítik, tehát már a kezdetekkor munkabért kapnak. A második hónaptól kezdődően – önálló intézkedési jogosultság nélkül – mint próbaidős őrmesterek, járőrtársként teljesítenek szolgálatot.

A pályázat pontos feltételeiről itt és a mellékletben bővebben olvashatnak. További információt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatnál, hivatali munkaidőben (hétfőtől csütörtökig: 8-16 óráig, pénteken: 8-13.30 óráig) a 06-56 /501-635 telefonszámon kaphatnak.

Letölthető pályázati felhívás

Forrás: police.hu