Pedig már két éve annak, hogy beszélgettünk, ötleteltünk és kisebb töprengés után elindítottuk a jászságonline.hu weboldalt.
Hogy eredményes volt-e ez a két év, volt-e értelme az oldalba belefektetett időnek és energiának, azt Kedves Olvasó, az Ön véleményére bízzuk, de segítségül természetesen adunk némi áttekintést a mögöttünk álló két esztendőről.

A nagy ötlet pontosan 2012. augusztus 28-án pattant ki kollégám fejéből (ezért ezen a napon ünneplünk) és pár nap múlva már az ötletből honlap lett. Majd jöttek a sikerélmények és a kudarcok, de szerencsére az elsőből volt a több, mely erőt adott nap mint nap a folytatáshoz.
Nem volt könnyű feladat a napi huszonnégy órába belezsúfolni még egy weboldalt is család és a munkahely mellett, de sikerült mindig időt szakítani híreink frissítésére. Így az oldal napról napra formálódott, megtelt tartalommal és a látogatóink száma is egyre gyarapodott.
Támogatók segítségével hirdettünk kisebb pályázatokat óvodás és általános iskolás gyermekek számára. Elkészítettük Lakosságvédelmi tájékoztatónkat, működtetjük recept oldalunkat, létrehoztuk Jászsági Piacterünket és Facebook oldalunkat, hogy ezzel is elősegítsük honlapunk népszerűsítését.

“Lehetsz a szerkesztőnk” felhívásunkra cikkeket, képeket kaptunk Önöktől, melyeket ezúttal is szeretnénk megköszönni.

Saját forrásból, saját pénzből kezdtünk, építkeztünk és működünk a mai napig. Célunk továbbra is az, hogy az eddig megteremtett értékeket továbbfejlesszük, az oldalt a lehető leghosszabb ideig működtessük és a már meglévő ötleteinket megvalósítsuk.

Vannak nagy álmaink, sok megvalósításra váró ötletünk, amelyekhez még gyűjtjük az erőt és továbbra is várjuk a hozzánk hasonló lelkes segítőket, akik egyetértenek oldalunk szellemiségével és cikkíróként, vagy fotósként megörökítenék a jászsági pillanatokat, akár időszakos jelleggel is, de egy eseményről készült beszámolót is szívesen fogadunk.

Nem vagyunk újságírók, nem áll mögöttünk szerkesztőség, ennek ellenére kétfős csapatunk küldetése továbbra is az, hogy segítsünk a Jászságban élőknek és innét elszármazottaknak abban, hogy könnyen megtalálják mindazt, ami itt a Jászságban történik és ami a Jászságról szól.

Köszönjük, hogy Önökkel ünnepelhetünk!

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

(Goethe)