Az NB III. Keleti csoportjának 27. fordulójában a kötelező három pontot kellett Jászberénynek begyűjtenie a csoport sereghajtójával, Gyöngyössel szemben.
A múlt heti remek játék után méltán bízhattunk, hogy ezúttal is eredményes és jó játékot láthatunk. A hazaiak mestere erre a mérkőzésre több játékosának is bizonyítási lehetőséget adott, akik eddig kevesebbet játszottak.

A mérkőzés elején azt történt a pályán, amire számítottunk, csak ellenkező előjellel. A vendégcsapat kezdett jobban, bátran letámadtak, semmi megilletődöttség nem látszott a játékukon. A félidő közepére aztán megváltozott a játék képe. A 23. percben szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, Ludasi Martin lövése a kapufáról még kipattant, de a jó ütemben érkező Szilágyi Norbert bepofozta a vezető gólunkat.(1:0)
A folytatásban is már a hazaiak diktálták az iramot, azonban az eredmény a félidőig már nem változott.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a hazai csapat. Ismét szabadrúgáshoz jutottak az ellenfél kapujától 25 méterre és Ludasi Martin óriási lövésével kipókhálózta a jobb felső sarkot.(2:0)
Gyönyörű gól volt, mely méltán váltotta ki a hazai publikum elégedettségét. A mérkőzés végéhez közeledve Farkas Jánost buktatták a büntetőterületen belül, a végrehajtó a sértett volt.(3:0)
A gól után közvetlenül ismét Farkas volt a főszereplő és ismét a tizenhatoson belül zajlottak az események, de ezúttal a síp elmaradt…

Edzői nyilatkozatok:

Németh Gyula: Jól játszottunk, gratulálok a csapatomnak! Azt kívánom Gyöngyösnek, hogy továbbra is maradjon harmadosztályban.

Benus Ferenc Gyöngyös szakmai igazgatója: Három pontrúgásból 3 gólt kaptunk, dolgozunk tovább a jobb eredmény eléréséért.