Az U15-ös lányok is elkezdték

A mai nap történelem íródott (2 X is!) a Jászberényi FC életében, ugyanis megkezdte szereplését a Női Szakág U 15-ös csapata. Ráadásul kellemes meglepetésre megszerezte az első pontját is! Ennél azonban sokkal többet ért az a hozzáállás és játék, amelyet produkáltak a lányok. Minden mérkőzésen teljesen egyenrangúak voltak a már 2-3 éve együtt játszó csapatoknak! Sőt! Egy kis rutinnal akár több pontot is szerezhettek volna! A szakadó eső sem szegte kedvüket, és a sorsolás szeszélye folytán, sorozatban három mérkőzést egyhuzamban (4-5 perces pihenővel) lejátszva is komoly erőkifejtésre késztették mind a négy ellenfelüket.

Eredmények:

Dunaújváros – Jászberényi FC 2 – 0 (a szerencsésebb csapat talált 2 szerencsétlen gólt)

Monor – Jászberényi FC 0 – 0 (az első pont, amely lehetett volna 3 is, ha sikerült volna a veszélyes kontrákból kialakított helyzetekből legalább 1-et kihasználni)

Paks – Jászberényi FC 3 – 0 ( az egymás utáni 3. mérkőzésen is lelkesen és odaadóan játszó csapat fejben egy kissé elfáradt, és egy büntetőből, egy ajándék-, (gólpassz a kapusunktól), valamint az utolsó percben kapott gól ellenére is partiban volt a Paksiaknak)

Csepel – Jászberényi FC 1 – 0 ( a durván és alattomosan játszó Csepeli csapat a győzelmét a játékvezető végig statisztálta, hiszen 3 utánrúgást, egy büntetőterületen belüli kezezést nagyvonalúan elnézett a végig mezőnyfölényben lévő JFC kárára)

Folytatás jövőhéten (szeptember 21-én) Dunaújvárosban!

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x