Az új edzővel győzött Jászberény

A héten edzőváltás történt Jászberényben, Szabó Imrének a csapat gyengébb szereplése miatt megköszönte eddigi munkáját az elnökség.

A felnőtt csapat szakmai munkájáért, az eddigi játékos-pályaedző Német Gyula felel. A hétvégi bemutatkozás a Kazincbarcika ellen remekül sikerült az új szakembernek.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a hazai csapat egyszer betalált, de ezt lesállás miatt érvénytelenítette a játékvezető.
A második félidőben több vendég lehetőség után mégis a hazaiak kerültek előnybe, egy bal oldali beívelést követően a megcsúsztatott labdát Szilágyi Norbert lőtte a hosszú sarokba.(1:0)

A folytatásban a vendégek még jobban kitámadtak, egy kontrából Farkas János növelhette volna a hazai előnyt, de a kapussal szemben fölé lőtte a labdát. (ordító helyzet volt). Az ellentámadásból viszont jött az egyenlítés egy bal oldali kiugrást követően.(1:1)

Továbbra is a vendégek maradtak támadásban amikor is egy vendég kezezést követően, melyet a hazai kapus szóvá tett a sporinak, aki sárga lappal jutalmazta a hálóőrt, de a kapus ezzel nem érte be tovább reklamált, amiért megkapta második sárga lapját és így idő előtt mehetett zuhanyozni.

Nehéz helyzetbe kerültek a hazaiak, mivel már mindhárom cseréjüket kimerítették, így maradt az a kényszermegoldás, hogy az egyik játékosnak kellett a kapusmezt felvenni és a kapuba állni, Kelemen Lajosra esett a szakvezetés választása.

Utolsó erőtartalékait is mozgósították a Berényiek és jött Farkas János a 87. percben egy szép egyéni akció végén a félpályáról indulva két vendég védőn is áthámozta magát és belőtte csapata győztes gólját.(2:1)

A csapat a hátra lévő időben már a csapat hősiesen állta a sarat, így egy nagyon fontos három ponttal gazdagodott, ami a szív diadala volt.

A megyei I. osztályban Jászapáti vesztes állásból is tudott fordítani Túrkeve ellen, így továbbra is 100%-os a bajnokságban.

Jánoshida pontokat hullajtott hazai pályán Rákóczifalva ellen, pedig a mérkőzés első gólját a hazaiak szerezték, de a vendégek gyorsan válaszoltak. A második félidőben már még a vendégek kétszer is betaláltak, ezzel elvitték mindhárom pontot.

Megyei II. osztályban Jászladány kapusát (Kiállítva: Kónya János 28’) idő előtt elveszítve is magabiztosan győzött a szomszédvári rangadón Jászalsószentgyörgy ellen.

Jászkisér Nagyivánban elvesztette veretlenségét az egyik bajnokesélyes csapat ellen.

Eredmények:
Jászberény- Kazincbarcika 2:1 (0:0)
Jászapáti-Túrkeve 3:2 (1:1)
Jánoshida-Rákóczifalva 1:3 (1:1)
Jászladány-Jászalsószentgyörgy 5:1 (3:1)
Nagyiván-Jászkisér 2:1 (1:0)

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x