Tiszaújvárosba látogatott a Jászberény az NB III. 7. fordulójában. A múlt hétvégi forduló nem úgy sikerült, mint azt szerettük volna, de nagyon fogadkoztak a fiúk, hogy most kiköszörülik a csorbát.

A mérkőzés elején felváltva kerültek veszélybe a kapuk, Mile ollózása a kapufán csattant. A félidő derekán aztán a hazaiak szerezték meg a vezetést, Shadi elment a bal szélen és nem hibázott. (1:0) A gól még jobban felrázta a JFC-t, Páles Tamás fejelt fölé kecsegtető helyzetből. A félidő végéig több Jászberényi lehetőség is adódott, de az eredmény nem változott.

A félidőben kettős cserére szánta el magát Igor Nicsenko, Bálint Artúr és Litkei Barna is beállt.
A 73. percben aztán megtört a jég, Bálint Artúr egy jobb oldali beadást 16 méterről kapásból bevert. (1:1)
A gól után nem sokkal érdekes eseményeket láthattunk, a hazaiak kapusa nagy butaságot követett el, amikor a labda a kezében volt. Az előtte elfutó Ulvicki Mihályba belerúgott, amiért piros lapot kapott, és büntetőhöz jutott a JFC. A büntető mögé Mile Krisztián állt, de lövését a hazaiak fiatal hálóőre kivédte.
A mérkőzés végéig nem sikerült kihasználni az emberelőnyt, sőt a hosszabbításban még gólszerzési lehetősége akadt a hazaiaknak, de Hajdú lövése elkerülte a vendégek kapuját.

A látottak alapján nem rossz eredmény az 1 pont, de a kiállítás és a büntetővel nekünk volt sanszunk a győzelemre.

Tiszaújváros-Jászberény FC 1:1 (1:0)

A kép csak illusztráció!