Az NB III. szombati játéknapján a másik bajnok esélyes csapat Putnok vendégeskedett Jászberényben. A putnokiak csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre.

A mérkőzés eleje olyan „Kisvárdaira” sikerült, mert Dancsa Máté szabálytalansága miatt megítélt büntetőből már a 7. percben a vendégeknél volt az előny.(0:1) A 20. percben jött az egyenlítés, Farkas János visszapasszolt labdáját Tisza Kálmán lőtte a hálóba.(1:1) Az egyenlítés után is jobban focizott a jászsági csapat, de a befejezések nem sikerült.

A második félidőből alig telt el 10 perc és megfogyatkozott a hazai csapat, Dancsa Máté begyűjtötte második sárga lapját egy buktatás miatt. Az emberelőnyt gyorsan kihasználták a vendégek, a beívelt szabadrúgás után fejjel voltak eredményesek.(1:2)
A 60. percben a putnoki Horváth Szabolcs is megkapta második sárgáját. A folytatásban még kétszer betaláltak a vendégek, így sima hazai vereség lett a vége. (1:4)
A mérkőzés végére Dajka László is besárgult másodszor is, így ő is mehetett idő előtt zuhanyozni.

Az első félidőben egy nagyon jól játszó hazai csapatot láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók, de a bekapott második gól után már nem sikerült visszajönni a játékba. A hozzáállással és akarással ezúttal sem volt gond, azonban a vendégek bizonyították nem véletlenül vannak versenyben a bajnoki címért.

Jászberény – Putnok 1:4 (1:1)

A kép csak illusztráció!