Szombaton Jászberény hazai környezetben az előttünk álló Cigándot fogadta. Az elmúlt két fordulóban nem sikerült a pontszerzés, bízhattunk a jobb folytatásban. A héten új célok lettek megfogalmazva a csapat számára, aminek az eléréséhez nagyon fontos volt a vereség elkerülése.

A mérkőzés nem kezdődött valami jól, mert a 12. percben hátrányba kerültek a hazaiak, de szerencsére gyorsan jött az egyenlítés Szanyi Krisztián fejeséből. (1:1)
A félidő lefújása előtt Farkas János büntetőből a vezetést is megszerezte.(2:1)

A második félidőben sajnos már nem volt ilyen eredményes a hazai csapat, a vendégek szintén büntetőből rúghatták második góljukat, ezzel kialakítva a végeredményt, (2:2)

Jászapáti Fegyverneket fogadta, és szinte kiütéses győzelmet aratott. Már a 4.percben megzörrent a vendégek hálója, Bagi László a Csőke Bencétől kapott labdát lőtte 6 méterről a kapu jobb oldalába.(1:0)
Alig telt el 5 perc és egy buktatás miatt megítélt büntetőből Benedek Nándor volt eredményes. (2:0) A megnyugtató vezetés után is a hazaiaknak voltak helyzeteik, azonban ebben a félidőben már több gól nem esett.
A 61. percben ismét bünti ismét Benedek Nándor .(3:0) A 81. percben meglett a mesterhármas is Benedek Nándornak egy okos góllal.(4:0) A mérkőzés végén Németh Tamás jobb oldalról tört be a tizenhatoson belülre a kapust kicselezte és éles szögből az üres kapuba lőtt.(5:0)
A gólokon kívül még sok helyzetet puskázott el a remek napot kifogó hazai csapat, a vendégeknek igazából momentumuk sem volt a mérkőzésen.

Jánoshida továbbra is pont nélküli a tavasszal, ezúttal Törökszentmiklóson szenvedtek vereséget.
Egy gólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok, majd a második félidő elején a vendégek emberelőnybe kerültek. A hazai kapust kiállította a játékvezető, de ez sem volt elég, így sorozatban kilencedik vereségét szenvedte el a Jánoshida legénység.

Jászárokszálláson két közel azonos képességű csapat találkozott. Rákóczifalva csak rosszabb gólkülönbségével volt a Jászságiak mögött.
Az első félórában jobbára mezőnyjáték folyt a pályán a kapuk nem kerültek veszélybe. A 37. percben Tari Márk ugratta ki Litkei Barnát, aki elvitte a kapus mellett és a gólvonalig meg sem állt. (1:0) Megszerezhette volna második gólját is a félidő lefújása előtt, azonban az utolsó pillanatban a gólvonalról a vendég védők tisztáztak.

A második félidő elején még Ruskó Zsolt kihagyott egy óriási vendég helyzetet, de a következőt már bekotorta egy szabadrúgás után.(1:1) Beleerősítettek a hazaiak előbb Hájos Norbert előtt adódott helyzet, de a vendég hálóőr mentett, majd egy jobb oldali árokszállási szabadrúgás kijött a kapusról, de a védők az utolsó pillanatban felszabadítottak.
A 74. percben megszületett a második hazai gól is, Hájos Norbert lépett ki egyedül kissé kisodródva, éles szögből a meglepődött kapus fölött a hosszú sarokba emelt.(szépség díjas gól volt)(2:1)

Jászfényszaru Kisújszállás ellen próbálta pontjait szaporítani. A mérkőzés eleje igazán frappánsra sikerült. A 13. percben Baranyi Lászlót buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett végezte el hibátlanul.(1:0)
A 29. percben Heinrich István cselezte át magát a vendég védőkön és 20 méterről megszerezte a második hazai gólt is.(2:0)
A folytatás már nem volt olyan sikeres, mert előbb szépítettek a vendégek.(2:1) A második félidő elején aztán egy kontrából már ki is egyenlítettek.(2:2)
A hazai csapat előtt több helyzet is adódott, Tóth Márk járt az élen, de ezek kimaradtak, így meg kellett elégednie a hazaiaknak az egy ponttal.

A megyei II. osztályban az egyre jobb formába lendülő Jászkisér magabiztos győzelmet aratott Cibakháza ellen.

Jászboldogháza is besöpörte mind a három pontot Szászberek ellen.

Jászalsószentgyörgynek kemény falatnak bizonyult a bajnok Nagyiván, három gólos vereség lett a vége.

Jászladány egyre reménytelenebb helyzetbe kerül, most hazai pályán Kunszentmártontól szenvedett vereséget.

Eredmények:

Jászberény FC – Cigánd 2:2 (2:1)
Jászapáti – Fegyvernek 5:0 (2:0)
Törökszentmiklós – Jánoshida 2:0 (1:0)
Jászárokszállás – Rákóczifalva 2:1 (1:0)
Jászfényszaru – Kisújszállás 2:2 (2:1)
Jászkisér – Cibakháza 3:0 (1:0)
Jászboldogháza – Szászberek 2:1 (0:0)
Jászalsószentgyörgy – Nagyiván 1:4 (0:2)
Jászladány – KUTE 1:3 (0:1)