Elég „színesre” sikeredett a szombati játéknap Jászsági csapatainknak.

A megyei I. osztályban Jászapáti Martfűre látogatott. A hazai csapat a 19. percben egy kontra után tizenegyeshez jutott, amit Székely Dávid magabiztosan értékesített. (1:0)
Ezután a vendég csapat egy nagyobb fokozatra kapcsolt. A hazai csapat agresszív, helyenként a sportszerűséget súroló szabálytalanságokkal akadályozta meg, hogy Jászapáti csappata ki tudjon bontakozni. A 42 percben Csőke Bence labdájából Benedek Nándor megszerezte a vendégek első gólját.(1:0)
A első félidőben már nem változott a eredmény.

A második félidőt ott folyatta mindkét csapat ahol abbahagyta. A 66. percben egy sarokrúgás után Lajkovics János megszerezte Jászapáti második gólját (1:2), ami végül a győztes gól lett!
A mérkőzés 70. percében Székely Dávid (Martfű) második sárga lap után a kiállítás sorsára jutott.

Jászfényszarunak nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek csépai fellépése.
A mérkőzés elején már a 6. percben vezettek is a hazaiak.(1:0)
A gyorsan bekapott gól nem törte meg a vendégeket, fölénybe kerültek, jól is játszottak, de egy kontrából megint a vendéglátók szereztek gólt.(2:0)
Alig pár perc múlva Szakali Márk szerezte meg Jászfényszaru szépítő találatát.(2:1)
A 40. percben aztán Papp Norbert (Jászfényszaru) sportszerűtlen viselkedése miatt emberhátrányba kerültek a csapat.

Az 57. percben aztán egalizálódott a létszám, mert Fülöp Ádámot (Csépa) is kiállította a játékvezető. A folytatásban több lehetősége, helyzete is adódott a vendégcsapatnak az egyenlítésre, de ezekkel nem tudott élni.

Jászárokszállás a táblázat 3. helyén álló Karcaghoz látogatott.
A vezetést a hazaiak szerezték meg a mérkőzés 10. percében, de Nagy Ferenc 25. percben egyenlíteni tudott. Több gól a mérkőzésen már nem született, így a vendég csapat váratlan, de megérdemelt pontot szerzett.

Jánoshidának továbbra sem sikerül megszerezni első pontjait a tavasszal.
Ezúttal Kunhegyesen kerültek az első félidő után kétgólos hátrányba, a második félidő elején még sikerült a szépítés, de ezek után már csak a hazai csapat talált a kapuba, így sima vereség lett a vége.

A megyei II. osztályban Jászboldogházának továbbra sem sikerül megszerezni tavaszi első győzelmét, ezúttal Kunszentmártonban szenvedett vereséget egy színes, lapokkal tarkított mérkőzésen.(2 piros,7 sárga) Az 52. percben Pilisy Gergely (Jászboldogháza) páros kiállítást követően mehetett idő előtt zuhanyozni.

Jászladány újra győztesen vonult le a pályáról, és kezd felzárkózni, ezúttal Tiszaföldvár ellen gyűjtötte be a pontokat. Ezen a mérkőzésen is villant a piros lap, melyet Kinyik Zoltán (Jászladány) a 70. percben kapott.

Eredmények:

Martfű-Jászapáti 1:2 (1:1)

Csépa-Jászfényszaru 2:1 (2:1)
Karcag-Jászárokszállás 1:1 (1:1)
Kunhegyes- Jánoshida 4:1 (2:0)
Kunszentmárton-Jászboldogháza 2:0 (0:0)
Jászladány-Tiszaföldvár 1:0 (0:0)