A megyei I. osztály 2. fordulójában Jánoshida Szajolt látta vendégül. A hazai csapat a múlt heti fiaskót kijavítva az utolsó percekben szerzett góllal otthon tartotta a három pontot.
Az első félidőben inkább a vendégek domináltak, ennek ellenére Bálint Péter 37. percben egy jobbról beadott labdát a hosszú sarokba fejelt.(1:0)
A második félidőben is inkább a vendégek uralták a játékot, két óriási helyzetük is volt, de ezeket kihagyták. A 84. percben azért sikerült az egyenlítés Szabó Tamás fejeséből.(1:1)
A hazaiak még rákapcsoltak és a 88. percben megszerezték a győzelmet jelentő góljukat Tóth Richárd révén.(2:1)

Vasárnap délután játszották Jászfényszarun a Jászsági rangadót. A hazaiak számára az első forduló nem hozott szerencsét, Csépán sima vereséget szenvedtek, még a vendég Jászárokszállás Túrkevét legyűrve győzelemmel rajtolt.
Jobbára mezőnyjátékkal telt el az első félidő, az a pár lehetőségből nem született gól.
A második félidő elején a Jászárokszállás játéka dominált, félidő közepére feljöttek a hazaiak, de a góllövéssel mindkét csapat hadilábon állt.
Összességében küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

A megyei II. osztályban teljes sikerrel kezdődött el a bajnokság a Jászsági csapatok számára.
Szombaton Jászboldogháza kiütéses győzelmet aratott Tiszajenőn. A mérkőzés gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, mert már 3 góllal vezettek a szünetben.

Vasárnap délután Jászalsószentgyörgy sem adta alább, Mezőtúr felett aratott 3 gólos győzelmet.

Jászkisértől a tavasz folyamán már megszokhattuk, hogy kevés csapat fog ponttal távozni az oroszlánbarlangból és ezúttal is győztesen hagyták el a pályát Besenyszög ellen.

Az újonc Jászszentandrásnak is sikerült otthon tartania a pontokat Cibakháza ellen, igaz kétszer is már két góllal vezettek, de szoros lett a vége.

Eredmények:
Jánoshida-Szajol 2:1 (1:0)
Jászfényszaru-Jászárokszállás 0:0
Tiszajenő-Jászboldogháza 0:5 (0:3)
Jászalsószentgyörgy-Mezőtúr 4:1 (2:1)
Jászkisér-Besenyszög 2:1 (1:1)
Jászszentandrás-Cibakháza 3:2 (2:1)