A tavaszi idény első mérkőzésén a kiesés rémétől fenyegetett Veresegyháza ellen kezdett a JFC. Az őszt stabil középcsapatként zárták, de a téli felkészülés során újabb igazolásokkal erősödött a gárda a minél jobb helyezés reményében.

Az első félidőben jobbára kiegyenlített játék folyt, azonban a 18. percben Lékó Gergő kiugratta Szilágyi Norbertet, aki megszerezte a vezetést (1-0).
A vendégek a mezőnyben ügyesen passzolgattak, de különösebb veszélyt a hazai kapura nem jelentettek.
Az első félidőben még egy Tisza Kálmán fejes landolt a kapufán.

A második félidőre masszívabbá vált a hazai csapat játéka. Az 58. percben egy bal oldali beívelést a vendég kapus röviden öklözött ki, mely Tisza Kálmán elé került, s a vendég védők asszisztálása mellett a hálóban kötött ki. 2-0)
Továbbra is a hazai csapat játéka dominált, azonban több találat már nem született, sőt a lefújás előtt pár perccel Szatmári kapus bravúrja is kellett ahhoz, hogy kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést.

“Hosszú felkészülés után ilyen mérkőzésre számítottunk. A játékunk elmaradt az elvárttól, de gyönyörű gólt rúgtunk, amely után megnyugodtunk. Ellenfelünk nem talált fogást rajtunk.
A második félidőre rendbe raktuk középpályás védekezésünket, feljavult játékunk, szinte a semmiből szereztük második gólunkat, de játékunkkal ellenfelünk fölé nőttünk. Gratulálok a csapatnak!” – nyilatkozta Németh Gyula a jászberényi csapat vezetőedzője.