A megyei I. osztály vasárnapi játéknapján Jászfényszaru Jászsági rangadón Jánoshidát fogadta.
A mérkőzésre felfokozott hangulatban kerülhetett sor, ez köszönhető az őszi mérkőzésüknek is, és a tabellán elfoglalt helyezésüknek is.

Az első félidőben jobbára a küzdelem dominált, itt is ott is egy-két helyzettel, de a kapuk érintetlenek maradtak.
A szünet jót tett a csapatoknak, mert a második félidőre felpörögtek, és a gólok is jöttek egymás után.

Az 51. percben egy vendégtámadásnál Demeter Viktor előre ívelését Ábel Péter szép mozdulattal átvette, és a tehetetlen kapus mellett a hosszú sarokba lőtt.(0:1)
Az 58. percben már két góllal vezetett Jánoshida, egy eladott labda után Németh Norbert beadására Hegedűs Milán érkezett és védőjét megelőzve megszerezte csapata második gólját. (0:2)
Egyre jobban kinyílt a hazai csapat, újabb gólszerzési lehetőség adódott a vendégek előtt, kontra akcióból Ábel Péter lépett ki elvitte a kapus mellett, de csak a kapufát találta el.(nagy helyzet volt)
A 67. percben hazai támadásnál Baranyi László tört be a tizenhatoson belülre, ahol szabálytalanul választották el a labdától, a büntetőt a sértett végezte el és nem hibázott.(1:2)
Támadásban maradt a hazai csapat, de kontrából mégis a vendégek növelték előnyüket. A 82. percben ismét Ábel Péter kapott nagyszerű labdát, amivel a kapuig meg sem állt.(1:3)
Eldőlni látszott a mérkőzés , de Baranyi László nem így gondolta, a 84. percben betört a büntetőterületen belülre, ahol ismét buktatták. Ismét ő állt a labda mögé, és most sem hibázott. (2:3)
Még mindig nem volt vége, szinte menetrend szerint Ábel Péter került a kapussal szemben, de a hazaiak hálóőre ezúttal túljárt az eszén és bravúrral védett.
A másik oldalon is megismétlődött a forgatókönyv a remek formában lévő Baranyi László következett, 10 méterről leadott lövésébe a vendég kapus beleért, de a labda a hosszú sarokban kötött ki.(3:3)
A hosszabbításban is volt még egy egy helyzet, de az eredmény már nem változott.

Egy felejthető első félidő után nagyszerű másodikat láthattak a szép számmal kilátogató szurkolók.

Jászárokszálláson Fegyvernek vendégszerepelt. Az első félidő elején vezetéshez jutottak a hazaiak, a második félidőben már két góllal is vezettek, de leblokkoltak és a vendégcsapat megfordította az eredményt.

Jászapáti gól nélküli első félidő után, meglepetésre hazai pályán csak döntetlent játszott Törökszentmiklós ellen.

A megyei II. osztályban Jászboldogháza hazai pályán az első félidőben hátrányba került, de a másodikban belehúzott és magabiztos győzelmet aratott Tiszaszentimre ellen.

Jászladány revánsot vett az őszi nagy gólarányú vereségért Tiszapüspöki ellen.

A tavaszi meglepetés csapat Jászkisér az első félidőben két gólos előnyt adott Szászbereknek, de a másodikban már a tavasszal megszokott játékot nyújtva nyert és folytatta jó szereplését.

Jászalsószentgyörgy is kiütéses győzelmet aratott Cibakháza ellen.

Eredmények:

Jászfényszaru-Jánoshida 3:3 (0:0)
Jászárokszállás-Fegyvernek 2:3 (1:0)
Jászapáti-Törökszentmiklós 1:1 (0:0)
Jászboldogháza-Tiszaszentimre 4:1 (0:1)
Jászladány-Tiszapüspöki 9:1 (3:1)
Jászkisér-Szászberek 4:2 (0:2)
Jászalsószentgyörgy-Cibakháza 6:1 (1:0)