Gól gazdag mérkőzéseket játszott Jászberény a héten.

Szerdán a nagy esőzés miatt elmaradt mérkőzést pótolták Felsőtárkányban, ami nem sikerült valami fényesen. Az öt kapott gól mindenképpen önmagáért beszél.

Szombaton szintén idegenben, Tállyán kellett kiköszörülni a csorbát, ami szerencsére sikerült is.
A mérkőzés elején Mile Krisztián távoli szabadrúgás góljával vezetett a JFC.(0:1) A hazaiak 10 perc elteltével azonban egyenlítettek.(1:1)
Pár perc múlva ismét Mile volt a gólszerző, szabadrúgásból.(1:2)
A második félidő közepétől aztán megindult a gólgyártás, előbb egyenlítettek a hazaiak.(2:2) A középkezdés után Bálint Artúr gyönyörű góljával újra a JFC-nél volt az előny.(2:3)
A lelkes hazai csapat újra egalizálta az eredményt, de még ezzel nem volt vége.(3:3)
A 82. percben Bálint Artúrt gáncsolták a 16-on belül, Páles volt a végrehajtó.(3:4) A mérkőzés lefújása előtt még Tóth Attila találata tette biztossá a győzelmet.(3:5)

A megyei I. osztályban szombaton Jászárokszállás Újszászt látta vendégül. Ezúttal a góllövő cipőt otthon hagyták csatárai, így meg kellett elégedniük az egy ponttal, amihez a remek formában védő Papp Tamás bravúrjaira is szükség volt. (0:0) A csapat így továbbra is őrzi veretlenségét, az ősszel.

Vasárnap Jászfényszarun Jánoshida vendégszerepelt. A vendégcsapat lépett fel támadólag, és az első negyedóra végén meg is szerezte a vezetést, Tóth Martin 16 méterről leadott lövése a bal alsó sarokban kötött ki.(0:1) Mindkét csapat felvállalta a nyílt sisakos küzdelmet,így sorra dolgozták ki a helyzeteket, amiben továbbra is a vendégek jártak elől, de ezek még kimaradtak.

A második félidő elején Tóth Martin csavarása találta el a felső kapufát. Az 56. percben kontratámadásnál Ábel Péter kapott remek labdát és a rövid sarokba lőtt. (0:2) A 61. percben Tüdős Dávid indításából Baranyi László szépített.(1:2)
A 64. percben megint Ábel Pétert ugratták ki, aki a kapust is elfektetve lőtt a hálóba.(1:3) A következő vendég találatnál ismét Ábel Péter volt a főszereplő, Keresztes Ferenc 40 méteres labdájából a harmadik gólját is megszerezte.(1:4) Az utolsó gólt is Ábel szerezte fejesből, Móra Ferenc beadása után.(1:5)

A megyei II. osztályban Jászboldogháza az eddig kitűnően szereplő Cserkeszőlőre látogatott.
A hazai csapat igazolta eddigi eredményeit, és négyet rámolt be a Jászsági csapatnak.

Jászkisér Jászszentandrás ellen gyűjtötte be a 3 pontot, mindkét félidőben egy-egy gólt rúgva.

Jászalsószentgyörgynek nem sikerült megnyernie mérkőzését Kenderes ellen, pedig már 3:0-ra is vezettek, de a hajrá a vendégeknek sikerült jobban és egyenlítettek.

Eredmények:

Elmaradt mérkőzés: Felsőtárkány-Jászberény 5:2 (1:0)

Tállya-Jászberény 3:5 (1:2)
Jászárokszállás-Újszász 0:0
Jászfényszaru-Jánoshida 1:5 (0:1)
Cserkeszőlő-Jászboldogháza 4:0 (1:0)
Jászkisér-Jászszentandrás 2:0 (1:0)
Jászalsószentgyörgy-Kenderes 3:3 (2:0)