A megyei I. osztály 23. fordulójában Jászapátin jászsági csapatok találkoztak.
A vendég Jánoshidánál az előző héten edző váltás történt, Szabó Imre személyében régi új mester ülhetett a csapat kispadjára. Vérmes reményeik ezen a mérkőzésen nem lehettek, az esetleges pontszerzésük is bravúrnak számított volna.

Az első félidőben először a hazai háló zörrent meg, de Hegedűs Milán (Jánoshida) gólját lesállása miatt a játékvezető érvénytelenítette. A hazai csapat a 37. percben egy jobb oldali beadás után Benedek Nándor góljával megszerezte a vezetést.(1:0)

A második félidő elején büntetőhöz jutott Jászapáti, azonban Kotula László ezt elhibázta. A 65. percben egy 25 méteres szabadrúgást Csőke Bence a hosszú sarokba lőtt.(2:0) Egyre nagyobb fölénybe kerültek a hazaiak, Csőke Bence a 78. percben már háromra növelte az előnyt. A mérkőzés végére még maradt több hazai helyzet is, és a vendégek előtt is akadt gólszerzési lehetőség, de ezek már kimaradtak.

Vasárnapra két mérkőzés maradt, Jászfényszaru a tavasszal nagyon jól teljesítő Szajolt fogadta.
A mérkőzés elején Vaszicsku lövését védte a vendég kapus, majd az első negyedóra végén egy érdekes eseménynek lehettünk szemtanúi. A vendég csapatból egy játékos megsérült és játékostársa meglehetősen kirúgta a labdát. A hazai csapat visszadobta a labdát, de Tóth Márk ezt nem így gondolta és kapura tört, a meglepődött vendég hátvéd lehúzta őt jogos tizi.

A büntető mögé Vaszicsku Zoltán állt és nagyon spotszerűen a kapus kezébe gurított. (fair playból jeles)

Az utolsó percekre is maradt még két hazai helyzet, de gól nem született.

A második félidő úgy tűnt mintha a hazai csapat az öltözőbe maradt volna. Két vendég helyzet után meg is született az első góljuk, kapusuk kirúgása után egyet pattant a labda és Dobos Dániel a kint álló hazai kapus fölött 35 méterről szép gólt lőtt.(0:1)
Az 59.percben vendég sarokrúgásból belőtt labdát Papp Norbert rosszul számította ki, aláfutott, érkezett Dalmadi Péter és könnyű szerrel bepasszolta a hazai kapuba.(0:2)

Jászárokszállás Kunhegyest fogadta és begyűjtötte a számára nagyon fontos 3 pontot.
Az első félidőben már kétgólos előnyhöz jutott a hazai csapat Litkei Barna góljaival. A második félidőben szépítettek a vendégek, de mielőtt elhitték volna, hogy ezen a mérkőzésen pontot szerezhetnek Csomor Szabolcs is betalált.

A megyei II. osztályban Jászkisér azt a Nagyivánt fogadta, aki már gyakorlatilag megnyerte a bajnokságot. A mérkőzés elején Fodor Tamás góljával vezettek a hazaiak, ezt a mérkőzés végéig meg is tartották, sőt Farkas Gusztáv kettőre növelte előnyüket.

Jászalsószentgyörgy a mérkőzés elején hátrányba került, de végül is nagy gólarányú győzelmet aratott Jászladány ellen.

Jászboldogházán góleső volt, de ebben Cibakháza is kivette a részét, így megosztoztak a pontokon a csapatok.

Eredmények:

Jászapáti-Jánoshida 3:0 (1:0)
Jászfényszaru-Szajol 0:2 (0:0)
Jászárokszállás-Kunhegyes 3:1 (2:0)
Jászkisér-Nagyiván 2:0(1:0)
Jászalsószentgyörgy-Jászladány 6:1 (3:1)
Jászboldogháza-Cibakháza 4:4(1:3)