Az NB III. 8. fordulójában Jászberény Ceglédet látta vendégül. Tavaly még osztálykülönbség volt a két csapat között, a vendégek javára. A látottak alapján ez eltűnt, de a nagyobb rutin mégis vendég sikert hozott.

A mérkőzés 4. percében szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, a beívelt labdát Makrai kapura fejelte ezt még Miksi védte, de a kipattanót Pozsár Dániel a kapuba kotorta. (0:1)
A 18. percben ismét Makrai volt a főszereplő, röviden adott haza, Igor Nicsenko rácsapott, a vendégek kapusát megelőzte, aki már csak a lábát találta el a Jászberényi támadónak, jogos tizi. A labda mögé Páles Tamás állt és magabiztosan lőtt a hálóba. (1:1) A folytatásban még két vendég helyzetet jegyezhettünk fel, de a félidőig az eredmény nem változott.

A második félidőben sok említésre méltó esemény nem történt, főleg a középpályán folyt a játék komolyabb helyzet nélkül. A hajrában viszont eldőlt a meccs, bal oldali Ceglédi támadásnál a tizenhatoson belül Szanyi Krisztián belépője büntetőt ért. Markó Ádám állt a labda mögé és ő sem hibázott. (1:2)
A látottak alapján megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot a Ceglédi csapat, aki jobban akarta a győzelmet.

A Megyei I. osztály 6. fordulójában az eddig veretlen Jászárokszállás a bajnokságot gyengén kezdő Fegyvernekre látogatott.
A kezdés remekül sikerült a jászsági csapatnak, mert a 2. percben már vezetett is. Hájos Norbert szemfülességének köszönhetően, aki elcsípett egy hazai átadást és nem hibázott. (0:1) A 33. percben már kettő volt a különbség, egy beadást a hazai kapus még a kapufára tolt, de a kipattanó labdára jókor érkezett Bartók Péter és a hálóba lőtt.(0:2)
A félidő vége előtt szépített Fegyvernek Bognár Gergő fejesével. (1:2)

A második játékrész elején picit bent maradt az öltözőbe a vendégcsapat, és egy lepattanó labdát ismét Bognár Gergő vert a kapuba. (2:2) Az egyenlítő gól után cseréltek a vendégek, Molnár Zoltán beállítása felrázta a csapatot, újból uralták a mérkőzést. A 70. percben ismét előnybe kerültek a vendégek, Száraz Róbert kiugratta Bartók Pétert, aki a kapus alatt lőtte a győztes gólt. (2:3)
Az utolsó 20 percben is még két komolyabb helyzet adódott az árokszállásiak előtt, de ezek már kimaradtak, így is teljesen megérdemelten térhetnek haza újabb 3 ponttal folytatva jó szereplésüket.

Jánoshida Kunhegyes ellen lépett pályára. Az első félidőben nem dőlt el semmi, a kapuk érintetlenek maradtak. A második félidő utolsó harmadában két Ábel Péter találat döntötte el a mérkőzést.(2:0)

Jászfényszaru ismét egy méretes zakóval utazott haza, ezúttal Rákóczifalváról. Nagyon foghíjas csapattal kellett felvennie a harcot szombat délután. Félcsapatnyi hiányzó (sérülések) után nem is meglepetés a vereség, csak hát a különbség… Rákóczifalva előző fordulókban nagyon hadilábon állt a góllövéssel, ezúttal nekik minden bejött. Remélni lehet, hogy a következő fordulóban otthon Fegyverneket legyőzve helyre áll a rend a csapat háza táján.

A Megyei II. osztályban szombaton a tabella első két helyezettje találkozott Jászboldogházán.Jól indult a mérkőzés a hazaiak számára, mert a 6. percben már vezettek is, de a listavezető Tószeg 1 perc múlva egyenlített is. Vártuk a további gólokat, de hiába, így döntetlennel zárult a rangadó.

Jászkisér matiné délutánt tartott Jászalsószentgyörgy ellen és már az első félidőben négygólos előnyre tett szert. A második félidőre is maradt újabb négy, sovány vigasz az egy szépítő találat.

Jászszentandráson a vendég Tiszaszentimre szerezte meg a vezetést, a félidő lefújása előtt a hazaiak egyenlítettek. A második félidő elején már a hazai csapat vezetett, újabb vendég gól következett.
A győztes gólt a hazai nézők nagy örömére Katona Rómeo szerezte a 85. percben.

Eredmények:
Jászberény FC-Cegléd 1:2 (1:1)
Fegyvernek-Jászárokszállás 2:3 (1:2)
Jánoshida-Kunhegyes 2:0 (0:0)
Rákóczifalva-Jászfényszaru 7:1 (4:0)
Jászboldogháza-Tószeg 1:1 (1:1)
Jászkisér-Jászalsószentgyörgy 8:1 (4:0)
Jászszentandrás-Tiszaszentimre3:2 (1:1)