Jászárokszállás és Jászfényszaru is győzelemmel kezdte a tavaszt

A tavasz első fordulójának vasárnapi játéknapján a megye I. osztályban Jászárokszállás az utolsó előtti Cibakházát fogadta.
Az első félidőben még tartották magukat a vendégek, de folytatásban kétszer is betaláltak a hazaiak, ezzel otthon tartották a számukra nagyon fontos 3 pontot.

A megye II. osztályban a listavezető Jászfényszaruhoz a középmezőnybe tartozó Zagyvarékas látogatott.
A mérkőzés elején először Cseh Balázs előtt adódott óriási helyzet majd Tüdős Dávid egy gyönyörű ollózásból veszélyeztetett, ezután szintén ő célozta meg a hosszú sarkot, de a vendégek kapusa ismét a helyén volt.
A második félidőben is a hazaiak játéka dominált, de a góllövéssel hadilábon álltak. Már-már úgy tűnt, hogy érintetlenek maradnak a kapuk amikor egy beívelésnél Eckert Tamást gáncsolták a büntetőterületen belül, s a megítélt tizenegyest Vaszicsku Zoltán magabiztosan értékesítette. A végére még maradt egy kihagyhatatlannak tűnő hazai helyzet, azonban sikerült kihagyni.

Jászboldogházán jó kis mérkőzést láthattak a szép számmal kilátogató nézők , ahol a piros lapok sem hiányoztak. Mindkét csapatból egy egy játékost küldött a játékvezető idő előtt zuhanyozni.
Menyhárt László-Jászboldogháza 54’
Bagi Krisztián- Jászladány 62’
Az első félidőben nem esett gól, a második félidőben a vendégek kétszer is betaláltak, a hazaiaknak csak a szépítésre futotta.

Jászdózsa Tiszajenőt fogadta győzelem reményében. A mérkőzés jól is indult a vendéglátók számára, mert a 7’-ben előnyhöz jutottak, de a folytatásban a vendég csapat megfordította az eredményt.

Jászalsószentgyörgy már megnyertnek hihette a Tószeg elleni meccsét amikor az utolsó percben sikerült a vendégeknek kiegyenlíteni.

Eredmények:

Jászárokszállás-Cibakháza 2:0 (0:0)
Jászfényszaru-Zagyvarékas 1:0 (0:0)
Jászboldogháza-Jászladány 1:2 (0:0)
Jászdózsa-Tiszajenő 1:2 (1:1)
Jászalsószentgyörgy-Tószeg 1:1 (1:0)

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x