Az NB III. 9. fordulójában, Felsőtárkányban a pálya használhatatlansága miatt elmaradt a Jászberény mérkőzése. A mérkőzés pótlásának időpontjáról a csapatok nem tudtak megegyezni, így majd az MLSZ jelöli ki azt.

A megyei I. osztály szombati játéknapján Jászárokszállás az utolsó előtti 1 ponttal serénykedő Kunszentmártont fogadta.
Gyors gólváltással indult a mérkőzés, Német Norbert jobb oldali belőtt labdáját Hájos Norbert vágta a hálóba. (1:0) A vendégek gyorsan válaszoltak szabadrúgásból, Gácsi Roland révén.(1:1) Több hazai lehetőség után Nagy Ferenc ugratta ki a jobb oldalt Hájos Norbertet, aki második gólját is megszerezte.(2:1) Nem álltak le a hazaiak, a 34. percben Kotka Róbert ért el pazar gólt.(3:1)

A második félidőben két komolyabb vendég helyzetet jegyezhettünk fel, de mindkétszer Papp Tamás remek védéssel hárított. Az újabb 3 ponttal a Jászsági csapat már a második helyen áll.

Jánoshidának az eddig 100%-os Csépán kellett helytállnia. Az első félidőben Tóth Richárd a vendégeknek szerezte meg a vezetést, de a második félidőre belelendültek a hazaiak és háromszor is betaláltak. A 90. percben még Ábel Péternek sikerült kozmetikáznia az eredményt.

Vasárnap délutánra egy mérkőzés maradt, sérülésektől megtizedelt Jászfényszaru az eddig pont nélküli Fegyverneket fogadta.
Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, Heinrich István a kapuson átemelt labdáját a gólvonalról kivágták a vendégvédők.
A 11. percben a vendégek egy szép Faragó Zsolt kapás lövéssel megszerezték a vezetést.(0:1)
A folytatásban egyre másra dolgozta ki helyzeteit a hazai csapat, Heinrich 16 méteres lövését védte bravúrral a vendégek kapusa, majd Szakali Márk nagy erejű lövése csattant a felső kapufán. A félidő talán legnagyobb helyzete Heinrich előtt adódott, egy beívelt labdát tiszta helyzetből rosszul fejelte meg. Újból Szakali bomba szabadrúgásból, de a kapus fölé tolta a léc alá tartó labdát.

A második félidő elejét megnyomták a hazaiak, de az eredmény nem változott. Egyre jobban kinyíltak, így nagyobb területe maradt a vendégeknek, de ők is kihagyták helyzeteiket.
A 72. percben Baranyi László cselezte be magát a tizenhatoson belülre és csak buktatni tudták. A jogos büntetőt Baranyi magabiztosan a bal alsó sarokba vágta. (1:1) Mindkét csapat mozgósította utolsó tartalékait a győzelem reményében előbb Faragó Zsolt bal lábas lövését tolta a kapufára a hazai kapus, majd az utolsó percben Tüdős Dávid beadását óriási helyzetből Baranyi László 7 méterről mellé fejelte.
A látottak alapján igazságos a pontosztozkodás.

A megyei II. osztályban vasárnap játszottak csapataink, kevés sikerrel.

Jászszentandrás fél tucatot kapott Zagyvarékason. Az első félidőben már eldőlt a mérkőzés a 4 hazai gólnak köszönhetően.

Jászalsószentgyörgy hazai pályán szenvedett vereséget Cserkeszőlőtől. A első félidőben is már a vendégek vezettek, amit a másodikban megdupláztak.

A hétvége rangadóját Jászkiséren játszották, két veretlen csapat találkozott. A hazaiak az első félidő után 1 góllal vezettek, a második félidőben még kétszer megzörgették a jászboldogházi hálót, ezzel továbbra is őrzik veretlenségüket és a második helyüket.

Eredmények:

Jászárokszállás-Kunszentmárton 3:1 (3:1)
Csépa-Jánoshida 3:2 (0:1)
Jászfényszaru-Fegyvernek 1:1 (0:1)
Zagyvarékas-Jászszentandrás 6:1 (4:0)
Jászalsószentgyörgy-Cserkeszőlő 0:2 (0:1)
Jászkisér-Jászboldogháza 3:0 (1:0)