Az utolsó fordulóra került sor a megyei labdarúgó bajnokságokban.

A megye I. osztályában Jászberény már hetekkel ezelőtt bebiztosította bajnoki címét. A tavasz során elért eredményekből sejteni lehetett, hogy ezúttal sem fog pontot hullajtani a bajnokcsapat. A mérkőzés ugyanúgy kezdődött ahogyan már megszokhattuk, Jászberényi góllal, bár utána még a lelkes hazai csapat kiegyenlített büntetőből. A folytatásban azt a luxust is megengedhették a Berényiek, hogy egy büntetőt is elhibázzanak, de utána már beindult a henger. Nagyon könnyed játékkal igazi gólfesztivált rendeztek, a kilenc lőtt góllal méltóan zárták a bajnokságot.
Külön említést érdemel az U 21-es csapat is, akik lekopírozták a felnőttek teljesítményét és a tavaszt százszázalékosan zárva nyerték meg a bajnokságot, 193 lőtt góljuk magáért beszél.

Jánoshida is begyűjtötte újabb 3 pontját, ezúttal Martfűről távoztak győztesen. A bajnokságot az igen dicséretes negyedik helyen zárta a csapat. Az U 21-es csapatuk viszont nem maradt le a dobogóról.

Jászárokszállás Rákóczifalvát fogadta, és egy kiegyenlített első félidő után magabiztos győzelmet aratott, mellyel a bajnokság 10. helyén végeztek.

A megyei II. osztály jászsági rangadóját Jászboldogházán rendezték. Jászfényszaru vendégjátéka ígérkezett izgalmasnak. A vendégcsapat szempontjából volt igazi tétje a mérkőzésnek, noha a feljutást néhány héttel ezelőtt már bebiztosították, pontazonosság volt Kunhegyessel szemben, csak rosszabb gólkülönbséggel szorultak a második helyre.
A hazai csapat az 5-ik percben megfogyatkozott, és a jó erőkből álló egységes Jászfényszaru már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A második félidőre még tovább nőtt a különbség a két csapat között. A vendégektől is idő előtt mehetett zuhanyozni egy játékos, de az eredmény már nem változott. Mivel fő riválisuk Kunhegyes is nagy gólarányú győzelmet aratott Jászladány ellen megtartotta első helyét. Jászfényszaru másodikként zárta a megye 2-es bajnoki küzdelmeket és elkezdheti a felkészülést a magasabb osztályra, eredményéhez gratulálunk.

Jászboldogháza az elért harmadik helyével is kiemelkedőt nyújtott.

Jászkisér folytatta tavaszi sikeres szereplését, ezúttal Szászberken gyűjtötte be a három pontot.

Jászalsószentgyörgy Zagyvarékason aratott magabiztos győzelmet, ezzel egy jó tavaszt zárhatott.

Eredmények:

Csépa – Jászberény 1:9 (1:4)
Martfű – Jánoshida 0:3 (0:0)
Jászárokszállás – Rákóczifalva 5:1 (1:1)
Jászboldogháza – Jászfényszaru 1:6 (0:3)
Kunhegyes – Jászladány 9:0 (4:0)