Jászberény az első negyedórában eldöntötte a mérkőzést

A megyei bajnokság I. osztályának 20. fordulójában az a Túrkeve vendégeskedett Jászberényben, aki az őszi fordulóban, otthonában 3:3-as döntetlent ért el a jászságiak ellen.
A mérkőzés álomszerűen kezdődött a hazai csapat számára, mert a 7. percben Simon Gábor egy remek kiugratást követően magabiztosan helyezett a vendégek kapujába. Alig néhány perc múlva Lékó Gergő is felírakozhatott a góllövők sorába, a tizenhatos vonaláról talált be. Az első negyedóra zárásaként Farkas János egy remek csellel becsapta védőjét, így szabadon mehetett az ellenfél kapujára, aminek az eredménye a 3. hazai gól lett. A folytatásban is a Jászberényiek akarata érvényesült, előbb megint Farkas János előtt kínálkozott óriási lehetőség, majd Németh Gyula fejelt igazán jó helyzetből, de mind kétszer a vendég kapus bravúrral hárított.

A második félidőre egy gól maradt, Szanku Kristóf egy kapusról lecsorgó labdát kotort a hálóba, majd megint csak ő került nagy helyzetbe, de a kapust találta el.

A hazai csapat az egész mérkőzést egyértelmű mezőnyfölényben játszotta végig, a vendégcsapatnak nem sikerült még helyzetet sem kidolgoznia a Jászberényi kapu előtt, így a gólarány még hízelgő is a vendégekre nézve.

Jánoshidán, a tabellán elfoglalt helyek alapján két közel azonos képességű csapat találkozott. A mérkőzés 25. percében a vendégek emberhátrányba kerültek Rab János kiállítása miatt. A hazai csapat második félidei játéka alapján kétgólos győzelmet aratott.

Harmadik Jászsági csapatunk már nem szerepelt ilyen sikeresen Újszászon és csak úgy mint az előző fordulóban most sem sikerült a góllövés, viszont a hazai csapat a 11. percben betalált és ezzel sajnos meg is nyerte a mérkőzést.

Jászberény-Túrkeve 4:0 (3:0)
Jánoshida-Törökszentmiklós 3:1 (0:0)
Újszász-Jászárokszállás 1:0 (1:0)

A megyei II. osztály egyetlen Jászsági vonatkozású mérkőzésén szomszédvári rangadót rendeztek. Jászladányon, Jászalsószentgyörgy vendégeskedett, és lapokkal tarkított mérkőzésen meglepetés győzelmet aratott. Jászladány ezzel elvesztette tavaszi veretlenségét.
Kiállítva: Fajka Dávid Jászalsószentgyörgy 52’
Jánosi Dániel Jászladány 82’

Jászladány-Jászalsószentgyörgy 0:1 (0:0)

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
géza19
géza19
8 éve

A mérkőzésről készült képeket hol lehet megtekinteni?

1
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x