A 10. fordulóban Jászberény Putnok ellen gyűjtötte be a 3 pontot, igaz nem könnyen.
Az első félidőben nem tudtunk érdemleges eseményt feljegyezni, jobbára a tizenhatosok között csordogált a mérkőzés, a kapusoknak nem volt dolga.
A második félidő első 30 percében a csapatok ugyanott folytatták ahol abbahagyták az elsőben. Aztán jött az utolsó negyedóra, és elkezdett a JFC futballozni, és jöttek is a helyzetek. Mile Krisztián csatárokat megszégyenítő módon tört kapura, de a kapu fölé emelt. Rá pár percre ismét Mile volt a főszereplő, ezúttal Kállainak adott remek labdát, de ez is kimaradt.
Már csak percek voltak hátra, amikor Szanyi bedobásánál egyik vendégvédő beleütött a labdába a tizenhatos belül, tizenegyes. Páles volt a végrehajtó, és magabiztosan a jobb sarokba helyezett.(1:0)
Nem volt vége, a vendégcsapat is felébredt és két helyzettel is jelezte, hogy ők is a pályán vannak.
Előbb Miksinek kellett Sápi lövését hárítani, majd egy oldalról belőtt labdát nem sikerült a vendégek csatárának az öt és felesen jól eltalálnia, szerencsére, így meg lett a 3 pont.
Győzelmével a csapat feljött az ötödik helyre.

A megyei I. osztályban Jánoshidán jászsági csapatok találkoztak. A vendég Jászárokszállás remek formában várhatta az összecsapást, még nem talált legyőzőre.
A 6. percben Nagy Ferenc lövését védte Kolláth Ferenc. A 16. percben Ábel Péter bal oldalon szinte teljesen levitte a labdát az alapvonalig, átívelése a felső kapufán landolt.
A 31. percben Kotka futott el a baloldalon Nagy Ferenc labdájával, beadását a védők elvétették, ott volt Hájos Norbert és a rövid sarokba lőtt. (0:1) A folytatásban is jobbára a vendégek játéka dominált.
A második félidő hazai szögletekkel indult, de ezek nem jelentettek veszélyt a vendégek kapujára. Az 56. percben Bartók Péter került tiszta helyzetbe, de lövését Kolláth védte. Hájos elfutásai után több vendég helyzet is adódott, de a hazaiak kapusa ezeket is hárította. A 71. percben Bálint Péter hazai támadásnál, teljesen feleslegesen belerúgott a vendég védőbe, amiért kiállította a játékvezető.
A megfogyatkozott hazai csapat mindent beleadott az utolsó negyedórában, de nem tudták bevenni a jól záró vendégek kapuját.
A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt a sok helyzetet kidolgozó Jászárokszállás győzelme az akarat gyenge játékot nyújtó Jánoshida ellen, akiknek a játéka csak a kiállítás után volt elfogadható.

Jászfényszaru az eddig nyeretlen Kunszentmártonban vendégszerepelt, és mint már azt lassan megszokhattuk ezúttal is sikerült lendületbe hoznia a soros vendéglátóját.
Az első hazai gól egy sarokrúgás utáni fejesből született, ezt még Heinrich István egy szép akció végén egalizálta. A félidő lefújása előtt ismét fejes góllal a hazaiaknál volt az előny.
A második félidő első tíz percében még lőttek kettőt a hazaiak, amivel el is döntötték a mérkőzést.
Baranyi László már csak szépíteni tudott, a Szakali Márkkal szemben elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőből.

A megyei II. osztályban az eddig veretlen Jászkisér Cserkeszőlőn kétgólos vereséget szenvedett, így a csapatok helyet cseréltek a dobogón.

Jászboldogháza Cibakháza ellen gyűjtötte be mindhárom pontot. Az első félidőben még nem sikerült feltörni a vendégek védelmét. A második elején azonban betaláltak a hazaiak és a végén bebiztosították győzelmüket.

Jászszentandráson Jászalsószentgyörgy vendégszerepelt. Az első gólt a hazaiak szerezték, rögtön jött a válasz és még kettőt berámoltak a vendégek a félidőig, a különbséget még eggyel megtoldották a másodikban, így biztos győzelmet arattak.

Eredmények:
Jászberény FC-Putnok 1:0(0:0)
Jánoshida-Jászárokszállás 0:1(0:1)
Kunszentmárton-Jászfényszaru 4:2 (2:1)
Cserkeszőlő-Jászkisér 2:0 (1:0)
Jászboldogháza-Cibakháza 2:0 (0:0)
Jászszentandrás-Jászalsószentgyörgy 2:5 (1:3)