A megyei bajnokság első és másodosztályára is jutott 1-1 rangadó. A tavasszal eddig szenzációsan teljesítő Jászberényre, a tavaszi idényben még veretlen Jánoshida várt. A megyei másodosztályban a megint egyre jobban belelendülő Jászboldogháza a feljutás szempontjából legnagyobb riválisnak számító Kunhegyest fogadta.

Jánoshidán minden adott volt, hogy a két remek formában lévő csapat egy nagyon jó pályán emlékezetes mérkőzést játszon.
A mérkőzés elején Jánoshida lépett fel támadólag, majd feljöttek a vendégek. A félidő végéhez közeledve Jászberény megszerezte a vezetést Németh Gyula 20 méteres lövéséből.
A második félidőt is a hazaiak kezdték jobban, a legnagyobb lehetőségük a 73. percben adódott, amikor is büntetőhöz jutottak, de Ábel Péter lövését az addig is kitűnően védő Szatmári kapus hárította, sőt az ellentámadásból Lékó Gergő megszerezte a második Jászberényi gólt is. A mérkőzés hátra lévő perceiben még mindkét oldalon voltak helyzetek de az eredmény már nem változott.
A mérkőzés bebizonyította, hogy csapataink nem véletlenül foglalják el ezeket az előkelő helyezéseket, mert végig egy jó és élvezetes mérkőzést játszottak.

Jászárokszálláson a táblázat alapján két azonos képességű csapat találkozott. A vendég Csépa viszont ezen a délutánon nem tudta felvenni a versenyt a jól futballozó hazaiakkal és pont nélkül távozott.
A győzelemnek köszönhetően a 10. helyre feljöttek az Árokszállásiak.

Eredmények:
Jánoshida-Jászberény 0:2 (0:1)
Jászárokszállás-Csépa 3:0 (2:0)

Jászboldogháza óriási lehetőség előtt állt, ugyanis győzelme esetén helyet cserélhetett volna a két csapat. Kunhegyes egy kis hullámvölgybe került két hazai vereségével, közben a hazai csapat szépen gyűjtögette a pontokat.  A mérkőzésen Jászboldogháza csak a helyzetekig jutott, a vendégek viszont egyszer betaláltak, így nem sikerült a helycsere a tabellán.

Jászfényszaru Tiszapüspökit fogadta és nagyarányú győzelmet aratott. A mérőzés meglepetésre vendég góllal indult és a folytatásban sem találták meg a ritmust az első félidőben a hazaiak. A kontrára játszó vendégek előtt még több lehetőség is kínálkozott a gólszerzésre. A félidő végéhez közeledve végül is sikerült az egyenlítés. A második félidő már egész más volt, jöttek a gólok szép sorban az elfáradó vendégcsapat ellen.

Jászalsószentgyörgyön szomszédvárak találkoztak, és végül megosztoztak a pontokon.
Szőllősi Mártont(Jászalsószentgyörgy) az 56. percben kiállította a játékvezető.

Jászkisér ezúttal Jászszentandráson játszotta hazai mérkőzését pályájuk felújítása miatt, de itt is otthon voltak és folytatták jó szereplésüket egy újabb győzelemmel, ezúttal Tiszagyenda ellen.

Jászboldogháza-Kunhegyes 0:1 (0:0)
Jászfényszaru-Tiszapüspöki 6:1 (1:1)
Jászkisér-Tiszagyenda 2:0 (0:0)
Jászalsószentgyörgy-Szászberek 1:1 (0:0)