Az NB III. Keleti csoportjának 12. fordulójában vasárnap Jászberénynek csak Gyöngyösig kellett utaznia, hogy lejátssza soron következő mérkőzését.
A hazaiaknál a hét folyamán edző váltásra került sor a gyengébb szereplés miatt. Szerencsére most ez nem jött be, Farkas János már a mérkőzés elején megszerezte a Jászságiak vezető gólját. A második gólunk is az ő nevéhez fűződik, ezúttal büntetőből volt eredményes.
A második félidőben tovább folytatták a gólgyártást a Berényiek, Farkas mester négyese után, Tóth Márk, majd rá két perccel Szilágyi Norbert lőtt nagyon szép gólt.
A hosszabbításban megszületett a hazai csapat szépítő gólja egy könnyen megítélt büntető után.

A bravúros győzelem után megkértük Németh Gyulát értékleje a látottakat:
„ A mai napon a játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk. Tartottam a mérkőzéstől, hogy a hétközi edzőváltás plusz motivációt jelenthet a hazai csapatnak, szerencsére ez nem következett be. Az első gólt mi szereztük szerencsés körülmények között, ami jót tett csapatunknak ettől kezdve még nyugodtabban játszhattuk saját játékunkat. A végén, ha tovább tart a mérkőzés még nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak!”

A megyei I. osztályban szombaton játszották le azt a két mérkőzés melyen csapataink érdekelve voltak.
Jánoshidán Jászfényszaru vendégszerepelt és egy kiegyenlített első félidő után sima négygólos vereséget szenvedett. A mérkőzés 74’-ben Lukács Mártont (Jászfényszaru) kiállította a játékvezető.

Jászárokszállásnak nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek a Fegyverneki vendégszereplés. Az első félidőben kapott három gól után a másodikban is hármat kaptak a vendégek, így súlyos vereség lett a vége, ráadásul még Csomor Szabolcs (82’) is idő előtt mehetett zuhanyozni.

A megyei II. osztályban Jászboldogháza az elmúlt hetek eredményessége után meglepő vereséget szenvedett Tiszagyendától hazai pályán úgy, hogy a vendégcsapat győztes gólját a hosszabbításban szerezte.

Jászkiséren a feljutásra is esélyes Mezőtúr szerepelt, és a mérkőzés első felében rúgott góllal elvitte mindhárom pontot.

Jászalsószentgyörgynek sem sikerült nyerni, pedig már két góllal is vezetett, de Kovács Béla kiállítását követően a vendégeknek sikerült az egyenlítés.

Jászladány folytatta vesszőfutását, az első félidőben még nyerésre álltak, de a másodikra nagyot fordult a kocka és sima vereséget szenvedtek Cibakházától.

Eredmények:
Gyöngyös-Jászberény 1:6 (0:2)
Jánoshida-Jászfényszaru 4:0 (0:0)
Fegyvernek-Jászárokszállás 6:0 (3:0)
Jászboldogháza-Tiszagyenda 1:2 (0:1)
Jászkisér-Mezőtúr 0:1 (0:1)
Jászalsószentgyörgy-Tószeg 3:3 (2:1)
Jászladány-Cibakháza 1:5 (1:0)

A kép csak illusztráció!