A megyei I. osztály 12. fordulójában a régi-új edzővel Jászberény csapata rendkívül sima győzelmet aratott Újszászon. Az első félidőben a vendégek már eldöntötték a mérkőzés kimenetelét Németh Gyula vezérletével, aki egymaga egy klasszikus mesterhármassal járult hozzá csapata sikeréhez, kétséget sem hagyva, hogy melyik a jobb csapat. A második félidőben már csak a gólkülönbség tartására törekedtek a berényiek.

Jánoshida Csépán vendégszerepelt, el is hozott egy pontot. Egy kiegyenlített első félidő után sikerült pontosan távoznia a vendégeknek.

Újszász – Jászberény 1:5 (0:4)
Csépa – Jánoshida 2:2 (1:1)

Az NB III. Keleti csoportjában Jászapáti a tavaly még az első osztályban szereplő Egert fogadta.
Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, de a második félidőre felpörögtek az események, a vendégek előnyt szereztek, de ez nem igazán őket nyugtatta meg, ráadásul még kettős emberhátrányba is kerültek. A hazaiak ezt kihasználva a mérkőzés  utolsó perceiben megtudták fordítani a mérkőzés végeredményét.

Jászapáti – Eger 2:1 (0:0)

A megyei II. osztályban az eddig pont nélküli Jászdózsa pontszerzés reményében lépett pályára az ugyancsak gyengén szereplő Jászkisér ellen.
A mérkőzés úgy kezdődött, hogy a hazaiaknak a mai napon sem terem babér, mert az első tíz percben egy parádés szabadrúgás góllal és egy sarokrúgást követő kapáslövés góllal kétgólos hátrányba kerültek. A hazai csapat azonban nem adta fel és lelkes játékuk révén egy ugyancsak szépség díjas szabadrúgás góllal szépítettek. A folytatásban is támadásban maradtak és meg volt a lehetőségük az egyenlítésre egy jogos büntető megítélése után, amit azonban elhibáztak.
A második félidő elején újra szabadrúgáshoz jutottak a dózsaiak, ami a kapufán landolt, de a kipattanót sikerült besodorni, ezzel egalizálni az eredményt.
A folytatásban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a hazai csapat egy újabb szabadrúgás góllal megfordította a mérkőzést és már győztesnek is tűnt, amikor a hosszabbításban egy „óvodás” góllal egyenlítettek a vendégek.

Az eddig kitűnően szereplő Jászboldogháza Zagyvarékast látta vendégül.
A papírforma sima hazai győzelmet ígért, de a vendégek nem így gondolták és egy pontot elvittek.
Jászalsószentgyörgy döntetlenre hozta az első félidőt Tiszagyendán, de a második félidőre kapitulált, ráadásul meg is fogyatkozott.

Jászdózsa – Jászkisér 3:3 (1:2)
Jászboldogháza – Zagyvarékas 2:2 (2:1)
Tiszagyenda – Jászalsószentgyörgy 8:0 (0:0)