Jászberény kötelező, Jászárokszállás bravúr győzelme

A megyei I. osztály tavaszi harmadik fordulójában Jászberény számára csak a győzelem volt elfogadható a középcsapatnak számító Martfű ellen.
A mérkőzésen a hazaiak igazolták az elvárásokat és egy nagyon sima győzelmet arattak. A mérkőzés végeredménye talán még hízelgő is a vendégcsapat, számára mert a négy gólon kívül a vendégek portásának többször is bravúrra volt szüksége, hogy megőrizze hálóját a további góloktól.
Jászárokszállás Kisújszállási vendégjátéka igazán bravúrosra sikerült magabiztos győzelmével. A hazai csapat esélyesebbnek tűnt, már csak a tabellán elfoglalt helyezés alapján is de vendégcsapat borította  a papírformát.
A harmadik megyei egyes csapatunk is kitett magáért ezen a hétvégén, ugyanis Jánoshida a tabellát jelenleg vezető Karcagot látta vendégül, sikerült egy pontot szereznie. A döntetlennel Jászberény két pontra megközelítette az éllovast.
A megyei II. osztályában Jászfényszarunak Jászalsószentgyörgy ellen kellett volna begyűjteni a három pontot, de a mérkőzés utolsó perceiben kapott góllal meg kellett elégedniük az egy ponttal.
A mérkőzés álomszerűen indult a a széltől támogatott hazaiak számára, mert egy jogosan megítélt büntetőből meg is szerezték a vezetést.
A vendégek a 85.-ik percben szintén büntetőből tudtak eredményesek, lenni.
Ezzel a két pont elvesztésével Kunhegyes megközelítette Jászfényszarut.
Jászboldogháza emberhátrányból is fordítani tudott és a múlt heti fiaskó után győzelemmel távozhatott Tiszapüspökiből.
Jászladány már a múlt heti győzelmével jelezte, hogy ellene senki sem mehet biztosra. Jászdózsa legyőzése sem okozott nagy gondot számukra.
Tószegre utazott Jászkisér a győzelem reményében és második félidei játékuk alapján megérdemelten szerezték meg a már nagyon várt három pontot.

Erdmények:

Jászberény – Martfű 4:1 (2:0
Kisújszállás  – Jászárokszállás 0:3 (0:1)
Jánoshida – Karcag 0:0

Jászfényszaru – Jászalsószentgyörgy 1:1 (1:0)
Tiszapüspöki – Jászboldogháza 1:2 (1:0)
Jászladány – Jászdózsa 7:1 (3:0)
Tószeg – Jászkisér 1:3 (0:0)

A kép csak illusztráció!

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x