Az ősz utolsó bajnoki fordulójában, amely egyben a tavaszról előrehozott első forduló volt, Jászberény nagy reményekkel várhatta a Tiszafüred elleni rangadót az elmúlt hetek sikereit követően.

Az őszi egyetlen vereséget éppen Tiszafüreden szenvedte el a berényi gárda és szerettek volna visszavágni.
A mérkőzés elején sorra dolgozták ki helyzeteiket a hazaiak, de ezekből egyet sem sikerült értékesíteni, Besenyei Ferenc a kapu torkából is csak a kapufát találta el. A vendégek a félidő közepén egy szabadrúgás góllal megszerezték a vezetés, ezután a hazai csapat megpróbálta fokozni az iramot és próbált egyenlíteni.
Félóra elteltével megfogyatkozott a berényi csapat, második sárga lapját is begyűjtötte Tóth Márk, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

A második félidőt mezőnyfölénnyel kezdte Jászberény, amit egy fejes utáni kapufa is jelzett, majd László Krisztián hagyott ki egy nagy helyzetet, és ahogyan lenni szokott egy kontratámadásból  a vendég csapat növelte az előnyét, majd még egyszer megzörrent a hazai háló, s ezzel végérvényesen eldőlt a mérkőzés.

A 60 percet tíz emberrel küzdő Jászberény még emberhátrányba is irányította a játékot, de a kapu előtti határozatlansága vereséget eredményezett.

Jánoshidán a másik két jászsági csapat találkozott. Jászárokszállás az utóbbi mérkőzéseken elkezdte gyűjtögetni a pontokat és kezdtek eltávolodni a veszélyes zónától. A hazaiak ugyanakkor az előző fordulóban kellemetlen meglepetést okoztak szurkolóiknak a Martfű elleni betlivel.
A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, a hazaiak két gólos előnybe kerültek, amit a mérkőzés végéig meg is tartottak.

Jászberény –Tiszafüred 0:3 (0:1)
Jánoshida – Jászárokszállás 2:0 (2:0)

A megyei II. osztály szombati játéknapján csak egyetlen csapatunk volt érdekelt Jászboldogháza Tiszajenőn vendégszerepelt. A papírformát hozva magabiztos győzelmet aratott, pedig a hazaiak kerültek előnybe, de ezt követően öt boldogházi találat következett, a gólok sorát egy hazai találat zárta.

Tiszajenő – Jászboldogháza 2:5 (1:1)

A mai napon rendezték volna Tiszaföldvár – Pusztamonostor mérkőzést, ezt azonban 2014. április 02. szerdára halasztották.