Jászberény nyerte a Jászsági rangadót

Ideális labdarúgó időben került sor a Jászárokszálláson a két jóformában lévő szomszédvárak rangadójára. A tavasz első két fordulóját mindkét csapatunk hibátlanul teljesítette ezzel megadták az alaphangot, hogy egy jó mérkőzés kerekedhet az összecsapásukból.
A szép számmal kilátogató szurkolók nem is csalatkozhattak a 90 perc láttán.
A mérkőzés első negyedórája Jászberényi mezőnyfölénnyel telt, előbb László Krisztián került helyzete, majd rá egy percre Német Gyula lőtt fölé ígéretes helyzetből.
Kezdtek magukra találni a hazaiak több szögletet is rúghattak, ezek azonban nem jelentettek veszélyt a vendégcsapatra. Majd ismét Jászberényi helyzetek következtek, de a hazaiak hálóőre ezeket hatástalanította.
A második félidő ugyanúgy kezdődött, ahogy az első, Jászberényi mezőnyfölénnyel és helyzetekkel, melyek sorra kimaradtak.
A 63. percben a vendégek csatára Farkas János ajtó ablak helyzetből sem tudta bevenni az ároki kaput, mert Papp Tamás ismét bravúrral védett. Sorozatban dolgozták ki a jobbnál jobb helyzeteket a Jászberényiek, de a kapu előtt határozatlanok voltak.
A mérkőzés 74. percében aztán megtört a jég, Lékó Gergő egy ügyes kényszerítőzés után közelről a rövidsarokba lőtte a Jászberényi csapat vezető gólját.
A gól után feljött a hazai csapat és a 77. percben Kaszab Ádám remek labdával indította a leshatáron lévő Hájos Norbertet, de a hazai csatár elügyetlenkedte a legnagyobb kínálkozó lehetőséget.
A mérkőzés végén a vendégek már csak jobbára a biztonságra helyezték a hangsúlyt és megtartották egy gólos előnyüket .
A mérkőzés összképét nézve, a helyzetek alapján egy teljesen megérdemelt Jászberényi győzelem született, viszont a jászárokszállási csapatot is dicséret illeti lelkes, odaadó játékáért.

A megyei I. osztály szombati játéknapján, Jánoshida Rákóczifalván szerepelt sikeresen, begyűjtötte a három pontot.

Eredmények:

Jászárokszállás-Jászberény 0:1 (0:0)
Rákóczifalva-Jánoshida 0:1 (0:0)

A megyei II. osztály negatív szenzációját Jászfényszaru szolgáltatta azzal , hogy  vereséget szenvedett a hátsó régióban tanyázó Tószeg otthonában, mivel Kunhegyes győzött, a két csapat helyet cserélt a táblázaton.
Jászboldogháza egy jó Tiszafödvár legyőzésével megközelítette az élen állókat.
Jászladány folytatta tavaszi menetelését, ismét győztesen hagyta el a pályát, ezúttal Zagyvarékason.
Jászalsószentgyörgy már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést Tiszajenő ellen.
Jászdózsa az ismét nyerő állásból, a hosszabbításban kapott góllal veszített hazai pályán Tiszapüspöki ellen.

Eredmények:

Tószeg-Jászfényszaru 2:0 (0:0)
Jászboldogháza-Tiszaföldvár 1:0 (1:0)
Zagyvarékas-Jászladány 0:2 (0:1)
Jászalsószentgyörgy-Tiszajenő 5:0 (3:0)
Jászdózsa-Tiszapüspöki 1:2 (1:0)

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x