Az NB III. Keleti csoportjának szombati játéknapján Jászberénybe az a Nyírbátor látogatott, aki közvetlenül a vendéglátók előtt állt a tabellán.
A múlt heti bravúros Cigándi pontszerzés után méltán reménykedhettünk, hogy ismét sikerül a Jászságiaknak a formájukat átmenteni és újabb pontot, vagy pontokat szerezni.

A mérkőzés első félidejében jobbára a hazaiak akarata érvényesült, de a vendégek szervezetten védekeztek. A legnagyobb helyzet Ludasi Martin előtt adódott , akinek 5 méterről leadott lövését a Nyírségiek kapusa bravúrral hárította.

A második félidőben egyre nagyobb fölénybe kerültek a hazaiak, amit két kapufájuk is bizonyított.
Előbb Ludasi Martin csent labdát, majd kipasszolta Farkas Jánoshoz, aki éles szögből a kapufát találta el, majd Szilágyi Norbert 16 méterről leadott lövése ismét a kapufán csattant. Ezen a délutánon Fortuna nem fogadta kegyeibe a hazai csapatot.

Németh Gyula Jászberény vezetőedzőjének nyilatkozata:

„Küzdelmes mérkőzésen örülök az egy pontnak, habár több is lehetett volna. Domináltunk a mérkőzésen, de a helyzetek nem mentek be, így is a pontszerzést is sikernek könyvelem el.”

A megyei I. osztályban Jászapáti mérkőzése elmaradt a pálya használhatatlansága miatt, a találkozót egy későbbi időpontban rendezik meg.

Jászboldogháza kezd eltávolodni a veszélyes zónától, Tiszaszentimrén aratott győzelmével.
A mérkőzés 89. percében Trangusz Tamást (Jászboldogháza) a játékvezető kiállította, de a hazai csapat is megfogyatkozott a az utolsó percekre.

Jászladány sima vereséget szenvedett Tiszapüspökibe és már csak egy csapat áll mögötte.

Eredmények:
Jászberény-Nyírbátor 0:0
Jászapáti-Karcag elmaradt
Tiszaszentimre-Jászboldogháza 1:2 (1:1)
Tiszapüspöki-Jászladány 5:0 (1:0)

A kép csak illusztráció!