Fiestát rendezett Jászberény az előző idény bajnoka ellen szombat délután az NB III. harmadik fordulójában.
Sejteni lehetett az első két forduló után, hogy ez a Létavértes már nem az a csapat teljesen, mint aki utcahosszal megnyerte a bajnokságot.
A mérkőzésen Farkas János nyitotta meg a gólok sorát, egy jogosan megítélt büntetőt értékesített.
A folytatás sem maradt el, a hazai csapat sorra dolgozta ki a helyzeteket és a gólok is jöttek egymásután, a félidőig már ötnél tartottak.
A második félidőre sem változott a helyzet, szinte egy kapuztak a vendéglátók, megint egy büntető nyitotta meg a gólok sorát, melyet Bálint Arthur az ellene elkövetett szabálytalanság után végre is hajtott.
Szabó mester hármas cseréjét követően még három gól következett és csak az idő kegyelmezett meg a vendégcsapatnak, hogy ne két számjegyű legyen a végeredmény.

A megyei I. osztályban a bajnokságot jól kezdő Jászapáti – a szintén az eddig hibátlan Újszász ellen – meggyőző játékkal sima győzelmet aratott és továbbra is százszázalékos.
Jánoshida hazai pályán Tiszafüredet fogadta. Bár megszerezte a vezetést az első félidő közepén, azonban a vendégeknek a félidő zárása előtt még sikerült kiegyenlíteniük.
A második félidőben még két füredi gól esett, ami azt jelentette, hogy a vendégcsapat elvitte mind a három pontot.

A megyei II. osztályban az eddig magát kereső Jászboldogháza folytatta vesszőfutását . A mérkőzés elején még megszerezték a vezetést, de a hazai csapat a második félidőben fordított.
Jászkisér ugyan megőrizte a veretlenségét Tiszajenőn is, de egy megnyertnek tűnő mérkőzés hosszabbításában kapott góllal csak egy ponttal távozhatott.

Eredmények:
Jászberény-Létavértes 9:0 (5:0)
Jánoshida-Tiszafüred 1:3 (1:1)
Jászladány-Jászboldogháza 2:1 (0:1)
Tiszajenő-Jászkisér 2:2 (1:2)