Vasárnap Veresegyházán kezdte meg a bajnokságot immár a magasabb osztályban a Jászberény FC.

Az NB III. nyitófordulójában Szabó Imre legényei begyűjtötték mind a három pontot.
A vezetést a csapat egyik gól gyárosa Farkas János szerezte meg a 16. percben, igaz ezt még egalizálni tudták a vendéglátók, majd jött Bálint Artúr a 29. percben. A félidőre így Jászberényi előnnyel vonulhattak a csapatok az öltözőbe.
A második félidőben is volt több kínálkozó lehetőség, ezek azonban mind kimaradtak, de így is szépre sikerült a bajnoki nyitány.

A megyei I. osztály vasárnapi játéknapja slágerének Jászapáti Jászfényszarui vendégjátéka ígérkezett.
A tavalyi bajnokságban még két osztálynyi különbség volt a két csapat között.
A mérkőzést minkét csapat nagy elánnal kezdte, de a kapuk nem kerültek veszélybe. A 22. percben megfogyatkozott a hazai csapat, egy buta szabálytalanság után Bazsó Zoltán mehetett zuhanyozni.
Már úgy tűnt, hogy gól nélkül fejeződik be az első félidő amikor egy vendég támadásnál a jobbról belőtt labdát elvétették a védők, és Kotula László megszerezte a vezetést.

A második félidőben már az emberelőnyben játszó Jászapáti került fölénybe, amit a hazaiak lelkesedésükkel próbáltak ellensúlyozni. Ismét Kotula szerezhetett volna gólt ajtó ablak helyzetben, de rosszul célzott. Utolsó erőtartalékaikat is mozgósítva jöttek előre a hazaiak, hogy legalább egy pontot behúzzanak, de a legnagyobb helyzetüknél, ami már a hosszabbításban volt Csépány Dániel lövése pár centivel elkerülte a kaput.

Jászárokszállás Újszászt fogadta győzelem reményében, ami ezen a délutánon nem jött össze. A vezetést az első félidőben a vendégek szerezték meg, amit Nagy Ferenc még a második félidő első negyedórájában kiegyenlített. Ezután még a vendégek kétszer is betaláltak Papp Tamás kapujába, amivel elvitték a 3 pontot is.

A megyei II. osztályban Jászkisér nem bírt a vendég Tiszaföldvárral és meg kellet elégednie az egy ponttal.

Jászalsószentgyörgy magabiztos győzelmet aratott Tiszagyenda ellen.

Eredmények:
Veresegyháza-Jászberény 1:2 (1:2)
Jászfényszaru-Jászapáti 0:1 (0:1)
Jászárokszállás-Újszász 1:3 (0:1)