Az NB III. keleti csoportjának egyik bajnok aspiránsa volt a Jászberényiek vendége szombat délután.
A vendég Kisvárda kezdte jobban a mérkőzést, Lékó Gergő balszerencsés belépője után büntetőből már a 2. percben előnyhöz jutottak. A hazaiak még fel sem ocsúdtak és az 5. percben már 2 gólos volt a hátrányuk. A folytatásban magukhoz tértek, átvették a játék irányítását, a vendégek kontrákra rendezkedtek be.
A második félidő elején megint JFC játéka dominált de gólt nem sikerült szerezni. Negyedórával a vége előtt egy sarokrúgás utáni fejesből megszületett a 3. vendég gól is. A hazai csapat nem adta fel amiért minden dicséretet megérdemel, de az eredményen már nem sikerült változtatnia.

A következő fordulóban szomszédvári rangadóra utaznak Hatvanba, remélhetően pontosan térnek haza.

Németh Gyula a JFC mesterének nyilatkozata: Sosem tudjuk meg mi lett volna ha nincs az a első gól! Szervezett jó ellenféltől kaptunk ki, aki nem focizott le bennünket. A két gólos előny birtokában beálltak védekezni, így kevés helyzetünk adódott. Az akarattal elégedett vagyok, úgy érzem a leendő bajnoktól kaptunk ki.

A megyei I. osztály szombati játéknapján Jászapáti a kiesés elől menekülő Kisújszállást fogadta.
Csőke Bence egy jól eltalált lövéssel megszerezte a hazaiaknak a vezetést, majd Benedek Nándor is betalált a tizenhatosról. A vendégcsapat gólja egy hosszú előreívelés utáni fejesből született.
Megérdemelt hazai győzelem született, bár a végén mindent egy lapra tettek fel a vendégek, azonban így sem sikerült az egyenlítés.

Jánoshida meglepetésre otthon szenvedett vereséget Szajoltól.

A megyei II. osztályban Jászladányban kevesen számíthattak arra, hogy a múlt heti sima vereség után Jászboldogházáról elhozzák mind  a három pontot.

Jászalsószentgyörgy Tiszaföldváron a hosszabbításban lőtt góllal pontot mentet.

Eredmények:
Jászberény-Kisvárda 0:3 (0:2)

Jászapáti-Kisújszállás 2:1 (2:0)
Jánoshida-Szajol 0:1 (0:0)
Jászboldogháza-Jászladány 2:3 (1:1)
Tiszaföldvár-Jászalsószentgyörgy 2:2 (1:0)

Besenyszög – Jászszentandrás 1:2 (1:1)