A megyei i. osztály 22. fordulójában a bajnokságot vezető Jászberény Rákóczifalvát fogadta.  A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy lassan már megszokhattuk, jászberényi gólokkal. A 3. percben már a vendégek hálójában táncolt a labda Szanku Kristóf jóvoltából, aki egy megpattanó labdát 12méterről a hosszú sarokba vágott. A második góljuk sem váratott sokat magára, Németh Gyula egy kapu előtti kavarodás után kettőre növelte az előnyt. A folytatásban is a hazai csapat irányította a mérkőzést, a félidő vége felé ismét Szanku Kristóf volt eredményes.

A második félidőre már nem maradt hazai gól, bár a játék képe nem változott, azonban a befejezésre már nem annyira koncentráltak. Az eredményen a szimpatikus vendégcsapat egy picit kozmetikázott, de a látottak alapján elmondható, hogy az eredmény nem tükrözi hűen a látottakat.
Ezzel a győzelemmel és Karcag Újszászon elszenvedett vereségének köszönhetően már négy pont a Jászberény előnye.

Jánoshida eddig veretlenül teljesítette a tavaszt, és Kisújszálláson is folytatta jó szereplését, rendkívül magabiztos játékkal nagyon sima győzelmet aratott a tavasszal gyengélkedő hazaiak ellen.

Jászárokszállásnak viszont már nem sikerült jól a Szajoli vendégjátéka. A tartalékosan és teljesen enerváltan játszó vendégeknek helyzetet sem sikerült kialakítaniuk az egyik riválisuk ellen, így teljesen megérdemelt vereséget szenvedtek.

Eredmények:
Jászberény-Rákóczifalva 3:1 (3:0)
Kisújszállás-Jánoshida 0:3 (0:2)
Szajol-Jászárokszállás 2:0 (1:0)

A megyei II. osztályban Jászfényszaru Jászladányi fellépése ígérkezett érdekesnek.  Jászfényszaru  az előző fordulókban már kezdte megtalálni őszi formáját, Jászladány  a két meglepő vereséget próbálta feledtetni.

Az első félidőben még jól tartotta magát a hazai csapat, de a második félidőre a jobb erőkből álló Jászfényszaru felőrölte gólra törő játékával, és a remek formában védő kapusával megérdemelt győzelmet aratott. A hazai csapat szépítő találatát az  utolsó percben szerezte.

Jászalsószentgyörgynek nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek a Tiszaföldvári kiruccanása, de nagyon jól sikerült és meglepetésre mind a három pontot elhozták.

Jászdózsa Kunszentmártonba szaladt bele egy méretes zakóba.

Jászladány-Jászfényszaru 1:3 (0:1)
Tiszaföldvár-Jászalsószentgyörgy 1:3 (1:3)
Kunszentmárton-Jászdózsa 8:1 (5:0)